Lukac 1389 Napisano Jul 25, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Vulcan 900 custom injection 2008god presao pravih 2000km ,odradjen kompletan servis, iridium svecice, puno dodatne opreme(Cobra izduvi,gril hladnjaka,niklovane kasete,poklopac reglera ,sirene ,Kyriakyn rucice,ogledala,nov akumulator,na mom imenu,cena (prava sitnica ) 4600e moze i zamena za veliki putni motor slicnog godista uz dogovor.Evo slika PRE-POSLE, inace rezervoar i fusraster su kupljeni novi(imam stare delove)-uvoz USA. PP Lukac ili Tel na nasoj Moto-berzi rubrika Moto-madjar 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Divan motor, korektna ponuda... sacekaj me da skupim pare (godinu ili dve ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 26, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju na lepim recima,no zar je dotle doslo-mislim godinu ili dve? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan Druze, cisto informativno kol'ko trosi 900-tka? Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 26, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nije registrovan pa ga ne vozim osim po kraju, a kazu da je za razliku od karburatorskih Vulcana jako mali potrosac.Ako ga ne prodam ovih dana registrovacu ga i testirati, pa napisati neku rec pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ti je motor,naš troši oko 4.5l.Po meni možda je mala cena za takav motor a možda i nije.Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 27, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Eh, sta je mala ili velika cena u ovoj zemlji.Jedini nacin da se proda motor je ocigledno spustanje cene do granice isplativosti ili voziti sledecih nekoliko sezona,pa tek posle razmisljati sta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi druze...kriza, iskreno ja bi iskesirao za ovo godiste te novce... deluje mi ok cena, nemoj za dz da ga dajes naici ce neko ko juri bas ovaj motor.. jos jednom srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi druze...kriza, iskreno ja bi iskesirao za ovo godiste te novce... deluje mi ok cena, nemoj za dz da ga dajes naici ce neko ko juri bas ovaj motor.. jos jednom srecno sa prodajom To i ja mislim-nemoj da ga prodaš za dž,ovaj motor vredi-naćiće svog pravog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ma, motor je divan, al trziste je crklo 100%. Evo, ja prodajem Savage-a 650 2003, sa 3.500 km, nov takoreci, fabricko stanje, a niki da se javi ni da me opsuje. Ako dobijem koliko toliko pristojne pare za moje motorce, dolazim po Vulcana, strasno mi se dopada. Bio sam se nameracio na Shadow 750, ali ovo mi izgleda lepse... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 28, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pazi trziste je verovatno stalo za onog ko recimo prodaje Vulcana sa karburatorom 800 iz 2004 za 5500e a za mene sigurno nije,sa ovom cenom i god, ali cu i ja sigurno tesko naci preko ovakav primerak za ovu cifru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh...aj se menjamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 28, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju prodao sam u maju classic 800 2000god udaren pr tocak i kriv levi stap,cobra izduvi i dosta opreme u vidjenom stanju za2250e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Jul 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala forumasima na ovih 5 poruka koje sam dobio (za zamenu), ali ja iskljucivo trazim VELIKI putni motor,krstaricu preko 1000ccm,moze uz moju doplatu ,do 3000e pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Hvala forumasima na ovih 5 poruka koje sam dobio (za zamenu), ali ja iskljucivo trazim VELIKI putni motor,krstaricu preko 1000ccm,moze uz moju doplatu ,do 3000e pozz! vidim ja šta ti tražiš ali ja to nemam zato nudim ono što imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Avgust 1, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan U cenu od 4600e ce verovatno uci sissy bar od Harleya heritage softail i zatamnjeni vetrobran (visina 42cm)-dobio u nekim kompenzacijama,inace okvirno vrede min 250e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Au, Lukac, al ga sladis!!! Bolji pazar nisam video u zivotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Avgust 3, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sa radoscu obavestavam forumase da sam juce pazario veliki putni motor od svog druga Zileta tako da Vulcan prodajem samo za kesh ili suvarak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom! koji?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Avgust 6, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dogovaramo se od prosle god moj drug Zile i ja i konacno pazarih Yamahu xvz1300 venture royale ,ovih dana radim servis menjam gume i nadam se od nedelje registrujem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan srečna ti trgovina i srećno se vozio sa YAMAHOM kao ja sa tvojom.Vulkan je ko boca video svojim očima vredi svaki evrić.srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Avgust 10, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju drago mi je da ti motor odgovara evo da prodam Vulkana da se malo oporavim' i ako bog da vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Avgust 12, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Vulkan prodat za 4500e molim zatvorite temu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...