Robin Hood 3967 Napisano Jul 18, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi kaže koleginica da je juče, 17. 07. na raskrsnici kod OMV pumpe kod Ade videla udes u kojem su učestvovali motociklisti. Videla je povređene... Ne mogu još ništa da nađem na netu, zna li neko nešto više o tome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je postavio status, hvala svim bajkerima koji su juce pomogli mom Ocu koji je imao udes na Adi... ne mogu da nadjem ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam juce tuda kada je hitna pomoc vec smestila skuteristu u kombi a cika plavci nisu dozvoljavali zadrzavanje. Po onome sto sam zatekao i uspeo da vidim nije bas bio mali udarac, na autu je ulupana hauba, soferka... Dajte neke informacije kako je skuteras! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 18, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirala me je sestra motocikliste, trebaju im svedoci udesa. Svi koji su nešto videli neka se jave na anauzu@yahoo.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Na toj raskrsnici postoji kamera preko puta OMV pumpe i snima raskrsnicu, neka trazi da se sud ili ko vec obrati MUP-u. Daj neku informaciju kako je kolega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 18, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su i vozac i suvozac zavrsili u bolnici, to je sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...