Jump to content

Moto Zajednica

Lud svet

Recommended Posts

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Pre pola sata me čovek iseče, Bogu hvala što nisam bio brz i što sam ga posmatrao...

Idem Svetogorskom ka Trgu Republike i na raskrsnici kod "Politike" lik koji je u suprotnom smeru i hoće da skrene levo ka Cetinjskoj i Hilandarskoj naravno to i čini na full crveno svetlo!

Dobro je, očekujem kretene za volanom pa i nisam nonšalantno krenuo kroz raskrsnicu a la "ma njemu je crveno". Nabo sam kočnice i stao. Tip se nije ni zaustavio nego je nastavio u Hilandarsku. Stignem ga na kraju iste i pitam frajera da li je svestan šta je uradio? Svi predpostavljate odgovor... Znam, jebi ga izvini. I šta da mu kažem? Gas i odoh...

Čuvajte se ljudi, luđi su nego što očekujete.

p.s. A neki šampion je uleteo na Brankovom mostu u suprotan smer sa Mondeom karavanom. Izgleda da su mu pubovi pucali u gume, a ne bih mogao ni da se zakunem i da nisu u njega jer mi se učinilo da leži unutra, prošao sam malo brže pored pa nisam lepo video. Srećom, samo je jedan auto udario direktno...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Poznavajuci te cudi me da si samo reci koristio sa tim sto te isekao. ::) Dokaz da treba otvoriti 4-ro oci pri voznji gradom ma koje doba dana ili noci bilo.

A taj sto je isao suprotnom trakom Brankovim mostom je Kinez koji se negde toliko napio da nije znao za sebe, kad je skretao presao je preko ivicnjaka, odnosno ostrva i tu mu je guma pukla. Sreca u nesreci sto niko nije povredjen.

Budala na svakom koraku.

Ja se danas vracao sa Lisicjeg jarka i ladno hitna pomoc od Padinske skele ide iza mene sasvim normalno. Na prvom semaforu vozac pali rotaciju i zvucni signal, prolazi kroz crveno svetlo,isece nekog opela i sto je najgore staje posle 100 metara kod kioska da kupi cigarete. Mozak mi nije tad radio kako treba pa mu nisam zapisao tablice,a moj cale se ne snalazi sa tehnikom pa nije uspeo da ukljuci kameru i sve to da snimi. Bio sam spreman da pozovem prve novine i da im prikazem snimak sta je tip sa sluzbenim vozilom uradio, zloupotrebljavajuci ocigledno zvucne i svetlosne signale a samim tim i pravo na prvenstvo prolaza (iako on nema pravo prvenstva ako mu je crveno svetlo na semaforu).

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250
p.s. A neki šampion je uleteo na Brankovom mostu u suprotan smer sa Mondeom karavanom. Izgleda da su mu pubovi pucali u gume, a ne bih mogao ni da se zakunem i da nisu u njega jer mi se učinilo da leži unutra, prošao sam malo brže pored pa nisam lepo video. Srećom, samo je jedan auto udario direktno...

Kineski državljanin ušao je sinoć oko 22 sata automobilom marke "ford mondeo" u suprotni smer na Brankovom mostu iz pravca Novog Beograda. U toku nepropisne vožnje udario je u bankine i nekoliko automobila iz kolone. Kada se zaustavio, zaključao se u automobil i zaspao.

Na sreću niko nije povređen, a prma nezvaničnim saznanjima uzrok ovakvog ponašanja je najverovatnije vožnja pod dejstvom alkohola.

:lud::lol: :lol:

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Pa brate šta čovek da pomisli? :lol:

Murija svuda okolo, gume na felnama a on leži unutra. Mislio sam da su ga overili k'o zeca

@Krema

Ma daj, odakle ti ideja da sam ja nasilan :dobar:

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Ja se danas vracao sa Lisicjeg jarka i ladno hitna pomoc od Padinske skele ide iza mene sasvim normalno. Na prvom semaforu vozac pali rotaciju i zvucni signal, prolazi kroz crveno svetlo,isece nekog opela i sto je najgore staje posle 100 metara kod kioska da kupi cigarete. Mozak mi nije tad radio kako treba pa mu nisam zapisao tablice,a moj cale se ne snalazi sa tehnikom pa nije uspeo da ukljuci kameru i sve to da snimi. Bio sam spreman da pozovem prve novine i da im prikazem snimak sta je tip sa sluzbenim vozilom uradio, zloupotrebljavajuci ocigledno zvucne i svetlosne signale a samim tim i pravo na prvenstvo prolaza (iako on nema pravo prvenstva ako mu je crveno svetlo na semaforu).

Ima ovde tema o hitnoj pomoci i nekim vozacima istih, pa ovim sto si ovde napisao doprinesi i u toj temi. Steta sto nisi snimio ili zapisao broj. Mogao je da napravi tezak lom. Ima ovde i kolega na forumu koji voze Hitnu pomoc i mozda bi i znali o kojem njihovom kolegi je rec.

• Drug član, 1367 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

Mene umalo nije udario cajkan u civilnom autu dok sam čekao zeleno na semaforu, ide ka meni iz poprečne ulice (levo), ja mu sviram, on mi se javljaja :zdravo:

:care:

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Pa poznaje te covek. :)

Danas sam video dosta ljudi koji su svoje motore vozili bez kaciga i naravno bili su zaustavljeni od strane policajaca.

Izgleda da je vrucina udarila u glavu. :lud:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja