Mr. No 558 Napisano Jun 20, 2011 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi dihtung glave za TDM... Rodic i Plattner nemaju na stanju pa se ceka 2-3 nedelje (u praksi i vise).. Da li neko moze da mi kaze gde bi to jos mogao da nadjem... Razmisljao sam i o izradi novog dihtunga ali se malo pribojavam... dihtung je metalni ne znam da li neko radi takve dihtunge.. Svaka pomoc dobrodosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan bas zato sto je metalni mozes ga opet koristiti...ako nije nigde ostecen naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jun 20, 2011 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan bas zato sto je metalni mozes ga opet koristiti...ako nije nigde ostecen naravno Ne bih ga ponovo stavljao, ne svidja mi se kako izgleda.... a i prvi put cujem da moze dihtung glave da se koristi ponovo.. A i da moze, lakse mi je da ga promenim nego da ponovo rasturam pola motora da bih promenio dihtung... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan stizu delovi iz plattnera ja sam porucio dihtung kartera stiglo je u roku (3 nedelje tacno)...sad kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...