singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima koliko kosta registracija od 250 do 500 cc klase? mene licno zanima za 350 cc ako neko moze da mi kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima koliko kosta registracija od 250 do 500 cc klase? mene licno zanima za 350 cc ako neko moze da mi kaze prva reg. 11 000 dinkisa ili ti 140 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuu pa sto tolko mnogo bre?to je 346cc mozda je manje ako je ispod 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nije manje. Ako ti je za utehu, sledeca registracija to je 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne kukajte ja danas dao skoro 25000 za 1000RR,doduše i zeleni karton ušao u cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si se izuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A za mesec dana 954 dolazi na red pa još tolko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan u je znaci bas treba kesa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...