banconi 243 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, od pre neki dan naprasno ne mogu da otvorim bravicu za mali gepek. Imam utisak da ključ čak ne ulazi kompletno. Nikada ranije nisam imao problem sa njom, nikada nije zapinjala, nikada nisam morao da je drndam da bi se otvorila. Nema tragova obijanja. Nisam siguran kako taj mehanizam funkcioniše, ali pretpostavljam da je nešto u gepečetu mrdnulo sajlicu za zaključavanje. Da li neko ima ideju kako da otvorim gepek, bez nasilja? Unutra mi je saobraćajna, između ostalog. Motor je Suzuki GSX-R 1000 K4. Pozdrav, Bane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za bravicu ti ne mogu pomoći (sem banalnim savetom - idi do bravara, probaj da je napuniš WD-om pa češljaj, itd), ali ti mogu dati 2 saveta: 1. Ne ostavljaj saobraćajnu u gepeku 2. Ne obaveštavaj ceo svet o tome... Pozz, N 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 8, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ja slucajno bio u laboratoriji kad je jedan slican slucaj resavan prosle sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim po nekim starijim porukama da se izvesna laboratorija pominje u različitim kontekstima. Može li objašnjenje za nas, ne baš iskusne? I hvala na savetu, čim otvorim bravicu, neću više držati saobraćajnu u gepeku. B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 8, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan pa nadji na forumu ima sve o njima... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da ključ čak ne ulazi kompletno. Nikada ranije nisam imao problem sa njom, nikada nije zapinjala, nikada nisam morao da je drndam da bi se otvorila. Nema tragova obijanja. prvo se uveri da li stvarno ključ ide/ne ide do kraja. to što se ništa ne vidi , ne znači da neko nije gurnuo nešto unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...