bugiman 729 Napisano Maj 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan danas u krusevcu kod fontene u centru...desio se udes ......koliko sam razumeo i koliko mi je sestra objasnila .......vozio je maxi skuter bez kacige.....vozac nekog automobila ga je udario od pozadi jako.....ovaj je odleteo i udario glavom u banderu...motor je pokosio dve zene....vozac automobila je pobegao....ozivljavao ga je neki apotekar posto je hitna po obicaju kasnila....na kraju je ispovracao krv...to je sve sto znam....al zna neko vise....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan vozio je peugeot satelis 500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Gadan scenario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh brateeeee, sta je ovo s ljudima?....javljajte sta se desava, da li su pronasli vozaca automobila i da li je siroma decko na motoru preziveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh brateeeee, sta je ovo s ljudima?....javljajte sta se desava, da li su pronasli vozaca automobila i da li je siroma decko na motoru preziveo... e ovako cuo sam price da je decko u kriticnom stanju u niskoj bolnici.....ostali su ok.....a vozaca nasli....naglasavam to su glasine nista provereno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog da se decko izvuce....obavestavaj nas druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog da se decko izvuce....obavestavaj nas druze... ok....cim nesto saznam.....javljam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan e ovako danas mi je jedan plicajac pricao.....kako je sve tacno bilo........scenario krece ovako.....decko je vozio brzo i baba je izasla na pescki prelaz on je pokusao da je zaobidje i udario u hidrafor on je odleteo i udario u znak.... a motor je pokosio zenu i coveka.......zena i covek su u kriticnom stanju....a i on....znaci prva prica nije tacna...ovo je 99% sigurno,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...