djura 28 Napisano Februar 7, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga: 'ajde da ovde postujemo najlepse fotografije vezane za motore. Nemojte slati linkove sa wallpaperima, nego thumbse. Bilo bi lepo da fotografije budu u vecoj rezoluciji da bismo ih eventulano stavili na desktop. Evo jedna od mene: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Februar 8, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kucni komp mi je... mhmm.... kod jednog destruktora (Nevera ), tako da imam samo slidze sa laptopa, al nema veze... Okacicu kasnije nesto bolje (ako mi komp prezivi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 8, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Kucni komp mi je... mhmm.... kod jednog destruktora (Nevera )' date=' tako da imam samo slidze sa laptopa, al nema veze... Okacicu kasnije nesto bolje (ako mi komp prezivi )[/quote'] Cut! Da ti ne bi i treci put reinstalirao tu skalameriju :baeh: Evo i mog priloga, ne znam samo odakle je ovaj pejzaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 8, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kucni komp mi je... mhmm.... kod jednog destruktora (Nevera )' date=' tako da imam samo slidze sa laptopa, al nema veze... Okacicu kasnije nesto bolje (ako mi komp prezivi )[/quote'] Cut! Da ti ne bi i treci put reinstalirao tu skalameriju :baeh: Evo i mog priloga, ne znam samo odakle je ovaj pejzaz... Manastir Arhandjela Mihajla, obala Normandije, Francuska. Manastir star preko 1000 godina i jedno od najlepsih mesta u Evropi. Posle plaze Omaha, 2. mesto koje MORA da se poseti u Francuskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 8, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Arhandjela Mihajla' date=' obala Normandije, Francuska. Manastir star preko 1000 godina i jedno od najlepsih mesta u Evropi. Posle plaze Omaha, 2. mesto koje [b']MORA[/b] da se poseti u Francuskoj. 10x :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 8, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Muzej civilizacije u gradu Gatineau (u pozadini je parlament u Ottawi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 8, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...