X3M 27 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu HJC CS-12,kupljena u Guevari,S velicina,ima tragove koriscenja ali nista strasno,nikada nije guljena,niti je padano sa njom,unutrasnjost se vadi i veoma je ocuvana,kaciga je generalno u dobrom stanju,slike sve govore... Cena je 60e 064/35-75-868,Djordje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nikome ne treba odlicna HJC kaciga?cena je podlozna blagoj korekciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima zamena za skuplju kacigu uz tvoju doplatu? imam hjc fs 10, kod nas je 270e dao bi je za tvoju + 150e, treba mi za suvozaca, nova je kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima zamena za skuplju kacigu uz tvoju doplatu? imam hjc fs 10, kod nas je 270e dao bi je za tvoju + 150e, treba mi za suvozaca, nova je kaciga Hvala na ponudi,ali ne igra mi ulogu,potreban mi je novac,zato i prodajem svu opremu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...