Jump to content

Moto Zajednica

VOXstock 2007, 23.Jun

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Znam da se u subotu odrzava moto skup na vise lokacija, ali palo mi je napamet da predlozim i ovu lepu visegodisnju manifestaciju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Au komsija jel te to gazda Buda potplatio da ga reklamiras ;D ;D ;D,salim se  naravno preporucujem i kafanu vox u slobodno vreme i voxtok kao super organizovan bluz festival!!! ;)

Ja sam cesto u Voxu, uvek ima kvalitetnih svirki, ok je ekipa, ok su cene. Voxstock je jedan dogadjaj koji je za preporuku, na idealnoj lokaciji, sa kompletnom infrastrukturom. Mozes da lezis na travi na cebencetu, a mozes da budes i u klubu "Aleksandar". Moja kuca sa skromnom basticom u lepom ambijentu je nekoliko stotina metara od ski staze, tako ako je neko zainteresovan za "zagrevanje" hladnim pivom pre pocetka, dobrodosao je. Ima pored piva i kvalitetne loze, sljive, kruske... i fabrickog vinjaka ;D

• U prolazu, 2 postova

Gde si Mrle kuco stara. Da cuo sam za VOX stock i bicu tamo  ( nadam  se )!!! Stvarno ako ti budem u kraju obavezno svracam na to hladno sto dobro greje a za posle cemo lako.  ;D ;D ;D

• Drug član, 1414 postova

Mrle, Mrle, ne moras dvaput da zoves, videcemo se na "zagrevanju", nego pre toga bi trebalo da ispratimo ljude na put oko sveta bar do Indjije, pa skoknemo na moto skup, pa se uvece vrnemo "na zagrevanje" za bluz mjuz ; ;) Joj, kako ovo dobro zvuci, jedva cekam subotu ::)

• Svrati ponekad, 369 postova

Ja sam cesto u Voxu, uvek ima kvalitetnih svirki, ok je ekipa, ok su cene. Voxstock je jedan dogadjaj koji je za preporuku, na idealnoj lokaciji, sa kompletnom infrastrukturom. Mozes da lezis na travi na cebencetu, a mozes da budes i u klubu "Aleksandar". Moja kuca sa skromnom basticom u lepom ambijentu je nekoliko stotina metara od ski staze, tako ako je neko zainteresovan za "zagrevanje" hladnim pivom pre pocetka, dobrodosao je. Ima pored piva i kvalitetne loze, sljive, kruske... i fabrickog vinjaka ;D

Svidja mi se ta ideja za zagrevanje,samo da se ne pregrejemo...

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Komso ladi jedno i za mene a ponecu i ja koje red je da castim ;):) :)

posto vidim da vas ima, ja cu da hladim pivo, a vi se javite na 064/1243329.

• Svrati ponekad, 369 postova

Eto zavrsi se i taj voxstock.Mrle jos jedan pozdrav i svaka cast,lepo smo se druzili i popili mnooogooo piva ;).,imas pozdrave i od Zeca bluzera.Videh i neke bajkere tamo;nekoliko motora (ljudi) iz Jagodine,i par ljudi iz Mc Rolling Chrome.To je sve uglavnom sto se bajkera tice.Organizacija standardno dobra oko dve hiljade ljudi,pivo 80 din.limenka jelen...,proverili vise puta.Da,u toku svirke dok su bendovi przili posmatrali smo i vatromet koji nnam je Chola obezbedio.Iza stejdza Bg.kao na dlanu,vatromet,blues,sta vise napisati(nikakvi problemi i reakcije obezbedjenja).Ozvucenje i binu su nahvalili ljudi koji su svirali a nisu sa nasih prostora,tako da ja tu nist ne bi dir'o.(i jos za bajkere posto je to propratno da se kaze za bilo kakvo desavanje,mnoogo lepih devojcica...)Mrle apeluje da se postave i neke fotke:

Prvo Todor Todorovic i Blues company:

404.jpg

Bese i nekih devojaka sto sviraju gitare(bas)i to prstima,skolski.

XlD80_img0647ss2.th.jpg

I jos jednom mali Madjar u izmenjenom sastavu basiste

404.jpg

Na kraju Don giovani

404.jpg

Evo i neki video..

th_300fb8ff.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja