biker-1 270 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce voziti po novom zakonu sa 18 godine jaci motor od 125 kubika ako sam vec polozio i dobio vozacku po starom a decembra punim 18 godine. Trenutno imam ogranicenje do 125 kubika do li postoji mogucnost da dobijem celu A kategoriju ? Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10412 Napisano Mart 30, 2011 Hronični Motociklopata, 7301 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sa 18 mozes voziti motor bilo koje kubikaze, samo snaga nesme da mu predje 35 ili 50ks nisam siguran, tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Posto si polozio po starom sa 18god.mozes da vozis sta hoces a do tad samo do 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 30, 2011 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo dobijas A2... (do 750ccm i 35kw) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan I kad napunim 18 godine odem da menjam vozacku za novu i oni ce mi daju celu a kategoriju ili samo A1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 31, 2011 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I kad napunim 18 godine odem da menjam vozacku za novu i oni ce mi daju celu a kategoriju ili samo A1 Ako imas polozeno za po starom po novom dobices: AM, A1, A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan mogu li sa tom a2 kategorijom da vozim suzuki gsxr 600 koliko on ima kw u saobracajnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1283 Napisano Mart 31, 2011 MZ Rider, 4137 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mogu li sa tom a2 kategorijom da vozim suzuki gsxr 600 koliko on ima kw u saobracajnoj nemam pojma verovatno NE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...