Bokes 3003 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Potrebna mi je pomoc oko izbora prednjeg diska i plocica za Hondu TA XL600V, '91.godiste. Svako iskustvo i savet su dobro dosli. Npr. koji proizvodjac, gde kupiti, cene, na sta obratiti paznju.... Unapred hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi original Nissin-ove plocice, KDM Motors Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Matijak. A disk? :-/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne otvaram drugu temu, imam slicno pitanje u vezi diskova: Koje se karakteristike gledaju pri kupovini diska, i kako se gledaju dimenzije, precnik, broj rupa za srafljenje...? Tipski ili kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za Africu prosle god. uzeo iz KDM JT disc, ali mislim da su sad presli na nekog novog proizvodjaca...ne bi tu trebalo biti mnogo razmisljanja, vidi cije sad prodaju, a to je takav deo da velike razlike nema, pogotovu za enduro.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Odluka doneta, moze zakljucavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego zakljucas da napisem da diskove mozes da kupis i u T3 Racing u Balosavi (salju pouzecem kuci) - radi se o francuskoj maloj privredi 5mm debljine. Nemacku malu privredu mozes da kupis u KDM-u. U oba slucaja cena je oko 100e za prednji i 70e za zadnji disk i u oba slucaja se ceka 7-10 dana. Postoji i alternativa - Sale iz Trstenika sa originalnim diskovima, ali cenu treba mnoziti sa x2 ili x3. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko. Zvao sam Saleta i 3T pre 10-ak dana i uplasio se, hehe Za one koji mozda imaju slican problem, najpovoljniji su KDM i BIKER HOUSE sa cenom od 80eura za JT disk (prednji). A u Gevari imate NG po istoj ceni. U MOTOLENDU imaju plocice NISIN za 3000,00 din i tu nisam imao dilemu. Eto male pomoci onima koji traze navedene delove. Temu cu ipak ostaviti otkljucanu zbog kolege koji je postavio pitanje u vezi izbora diska. Jos jednom hvala svima koji su mi pomogli savetom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...