mikica djuric 319 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova zima traje I nkako da prodje. Svi cekamo leto, neko da se kupa, letuje a neko samo da vozi I vozi I vozi motore, naravno. Gledam neke fotografije sa proslogodisnjih voznji po okolini Valjeva u letnje vreme I resih da se podsetim nekih od njih. Bese ovako! Kraj jula 2010 g,.Vrelo I toplo. Radni dan je zavrsen. Rucalo se. Moze se otici na kupanje, moze se malo popodne dremnuti ali se I moze malo motorom provozati. Pozvah mog novostecenog motoraskog prijatelja, iskusnog motoraskog vuka, Igora,na forumu Kuratista. Odmah je pristao. Satanka je dogovoren u kaficu kod Mila na Jadru, gde se inace odredjena ekipa valjevskih bajkera skuplja pre pocetka voznji, na dogovor i dobru kaficu. Mile je, inace veliki moj prijatelj i gitarista, ali ne voli motore. Tako je bilo i sa nama dvojicom. Odlicna kafica, brz dogovor i put pod tockove. Banja Vrujci nas zeljno iscekuje (Powered by frubar.net) Masine su bile spremne za pokret. Nas dvojica isto. Nisam uspeo da slikam iz voznje put do Vrujaca. Nema veze. Uzivali smo. Lagana voznja, vreo asvalt, malo ljudi na putu, puno zelenila. Zevanje levo I desno. U voznji se osecao onaj miris vreline za vreme voznje od motora I asvalta. Stigli smo, ali se ne okupasmo, a zasto? Ni danas ne znam. No , svejedno, raspremi smo se i parkirasmo masine ispred nekog restorana sa ogoromnom drvenom nadstresnicom i hladovinom. Sedosmo na osvezenje, picence, razgovor i posmatranje setaca, kupaca i obicnih prolaznika. (Powered by frubar.net) Pojavise se iznenada lokalne kolege , bajkeri. Malo su se sepurili I pravili vazni (Powered by frubar.net) Ovu su verovatno bivsi motorasi u penziji. Au kakvi lepi i pravi motori. Malo su se iznenadili ovakvim opakim masinama. Ha! Ha! Malo sale! I dalje sedimo i osmatramo okolinu. Uzivancija I zezancija Pocelo je da nam biva sve toplije, pa resismo da krenemo nazad prema Valjevu I da svratimo u Mionicu I u njihovu crkvu, da malo sednemo u portu I uzivamo. Krenuli smo. Prvo smo svratili u novu crkvu u Vrujcima. Nismose zadrzavali.Par fotografija I pravac Mionicka crkva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Eh..........jeste lepa ova nasa Srbija. Gledam i tuga me hvata sto nisam u Srbiji......mojoj zemlji. :( Jako lepe fotografije, priroda prelepa...... Pozdrav..........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao Jura Stublic:Djevojke u letnim haljinama volim... Odlicna voznjica i naravno hvala za podelu utisaka. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...