Jump to content

Moto Zajednica

pijadjo zip

Recommended Posts

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

Jel bi prodao mozda samo gepek posebno ?

heh pa neprodajem ga u delovima vec u kompletu,a moglo bi ustvari i posebno,gepek ti dajem za 300 a ovo ostalo prava sitnica za 30 evra i nek ide zivot :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

heh pa neprodajem ga u delovima vec u kompletu,a moglo bi ustvari i posebno,gepek ti dajem za 300 a ovo ostalo prava sitnica za 30 evra i nek ide zivot :lol:

OK. To mi malo skupo. Aj mi ucini, pa digni sic i slikaj gde se gepek tasno kaci, pa mi pusti sliku - moze i na pp. SZip vec imam, a ovo drugo cu da napravim . :jee:

• U prolazu, 6 postova

imas neku sliku?

i sta kazes Grale,ocemo trgovati,nije fix spusticu

uzeo bi ga da si malo blize, ne ide mi se po ovom vremenu 200km, mozda kad otopli ako ga ne prodas, inace lepo izgleda

jel na njega ne moze nikako da stane 2 osobe? znas, glupo bi mi bilo da vezem neku devojku za skuter i da je vucem po betonu...

kako nece moci,ladno moze ima velik sic,vozio sam par puta dvoje bez problema :hack:

jel na njega ne moze nikako da stane 2 osobe? znas, glupo bi mi bilo da vezem neku devojku za skuter i da je vucem po betonu...

druze PP PZS ,vidoh tamo da kupujes skuter,pa evo ti taj skutersto trazis,reko si do oko 300-400 evra,(ovaj je 350)da je ispravan i da nema ulaganja,evo ti sansa ajde jos malo pa nestalo... :moto3:a uzivo je jos lepsi veruj

heh gle sad,svi traze,svima treba svi oce ,a niko nece,nerazumem,pa sto se interesujete kad necete da kupite mislim bzvz,stave oglas cimaju,kao kupuju nesto ovo ono i na kraju ladne vode..jbm li ga

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja