Squirrel 93 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Inače vlasnik restorana ADA takođe naš član Boban Nikolić Pluton je ovom prilikom rekao da prenesem svim bajkerima da će restoran ADA u toku ove vozne sezone ugostiti bajkere prolaznike po 10% nižoj ceni hrane i pića, jedini uslov je da se do restorana dođe motorciklom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sto je i logicno Mozda se vidimo na vasoj zurci, gledam kako da iskombinujem vas i Svilajnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Sto je i logicno Mozda se vidimo na vasoj zurci, gledam kako da iskombinujem vas i Svilajnac Iskombinovaćeš lako... kod nas u petak taman da vikend lepo počne a onda ćemo kod njih zajedno u subotu onako istrenirani da napravimo haos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vidim jel oce ovaj Svilajnacki Gang da me vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ce te spakujemo negde nije problem.. ako treba i u gepek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ce te spakujemo negde nije problem.. ako treba i u gepek.. Ako je tvoj Passat SW u pitanju ne bunim se, cak ima i mesta da se opruzim ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Rade na osnivanju kluba...sve najbolje..veliki pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj Passat SW u pitanju ne bunim se, cak ima i mesta da se opruzim ko covek Sreca pa da imam zimske gume... nego šipak, neam. Verovatno audi A3, bolje nemogu da ti ponudim xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zimske gume? Pa koji ce ti moj? Imas ABS Ja na mom od 2000cc zadnja vuca imam pozadi super letnje pa cu ici sa njim kod vas, i to autoputem Samo laganooooo Nego dosta smo offovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo off, ovo se nabija tenzija da se vidi koliko je vazna zurka. Da ali dusko koliko ce mene da kosta jedan far ako udarim u nesto a koliko tebe? Jeftinije mi dodje motorom da podjem po ovaj led.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Rade na osnivanju kluba...sve najbolje..veliki pozdrav!!! Hvala Zoli, pozdravi ekipu i porodicu... ima li šanse da dođeš na žurku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo off, ovo se nabija tenzija da se vidi koliko je vazna zurka. Da ali dusko koliko ce mene da kosta jedan far ako udarim u nesto a koliko tebe? Jeftinije mi dodje motorom da podjem po ovaj led.. Za vas dvoicu je izgleda najsigurniji javni prevoz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Squirrel nista ti ne brini, meni je Cacak baksuzan, a u njemu ci biti samo u tranzitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ce da tranzitujemo laganezee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ce da tranzitujemo laganezee... ako idemo mojom bendzom ,taj tranzit nece bas spor da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo da me ne gurate u gepek BMW-a, mraaaacno je... A i ako ti je busan odozdo ce da smrdi dizel "Kod kovaca, kuca bez kukaca" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije dizel,,ovaj je na bemzin,i ima sam 6cilindrica... i neces u gepek,nesekiraj se tebe cemo pod haubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče "ića i pića" stvari stoje ovako... -Na ulazu će se za dobrodošlicu služiti kuvana vruća rakija. -Između 19h i 21h biće postavljen švedski sto gde ćete moći da se poslužite specijalitetima iz našeg kraja... -Za ljubitelje roštilja u sklopu restorana je grill u kome se može naručiti pristojna pljeskavica za 100.00din. -Pivo.....................0.5 ____80.00din -K.kola..................0.33 ___ 80.00din -Voćni sok..............0.2 ____80.00din -Vino.Crno Vranac....1l_____500.00din -Vino Belo B. Rizling..1L ____300.00din -Mineralna KnjazM....1.5L ___80.00din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan je li rodjo a jesi li ti siguran da taj restoran može da primi sve nas pošto vidim da će tu biti baš dosta ljudi pozz i kao što već negde rekoh neka vam je srećno osnivanje kluba i da da Bog da se samo vidjamo u zdravlju i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan je li rodjo a jesi li ti siguran da taj restoran može da primi sve nas pošto vidim da će tu biti baš dosta ljudi pozz i kao što već negde rekoh neka vam je srećno osnivanje kluba i da da Bog da se samo vidjamo u zdravlju i veselju Minja buraz... ne se sikiraj, restoran prima 400 gostiju sve sa stolicama i stolovima... kad izbacimo pola iventara biće mesta za hiljadu... Vaše je da dođite a sve ostalo je moja briga... pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U sredu sam isao na Zlatibor i nisam video taj lokal, jel je na ulazu u Uzice? Svraticu u Nedelju da vidim kako je ako ga snimim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poprilicno siguran da sam ga video kad smo isli na more. Mora da si ga gario opasno kad nisi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam ga danas, ali bio zatvoren.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poprilicno siguran da sam ga video kad smo isli na more. Mora da si ga gario opasno kad nisi video Pa jbg... Gile moraju i oni da odmore jedan dan... što nisi pozvao nas, ostavio sam kontak telefon u najavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...