Shoma 83 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg razmisljanja resih da dignem kredit i kupim neki enduro (polovan naravno), do 1500 eura. Sta bi mi vi preporucili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR650 RSE ili Hondu dominator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Kawasaki KLR250, a on se uklapa u tu cenu, kupio sam ga za 1300 i prodao za iste pare. Mana mu je što ima samo kurblu, koja ima naviku da pomazi cevanicu. Ima vodeno hlaðenje, èetvorotaktni je i lagan je za vožnju. Deèko kome sam ga prodao je i dalje vlasnik i vrlo je zadovoljan motorom. Bio je 1991 godište. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 24, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da RSE bas i nema u tom cenovnom opsegu, a i dominatori retko tu zalaze. Mozes naci DR600 ili KLR600 do '90 za nekih 1300e, cak mislim da ih ima par komada u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 24, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ili izbor koji nije gori od ostalih, Yama XT600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGGIO 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle500 Kawasaki klr250 yamaha tenere660 yamaha xt600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi vi svi pricate o jakim motorima a covek raspolaze 1500 evra.... bolje da poslusa najzilov savet za kawu nego da uzme xt600 koji bi bio veoma star za tu cenu i da ga boli glava i dzep od menja delova.... uzmi manju kubikazu i imaces mladjeg konja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ljudi vi svi pricate o jakim motorima a covek raspolaze 1500 evra.... bolje da poslusa najzilov savet za kawu nego da uzme xt600 koji bi bio veoma star za tu cenu i da ga boli glava i dzep od menja delova.... uzmi manju kubikazu i imaces mladjeg konja! Slazem se. Ta kubikaza mi savrseno odgovara posto, iskreno, nemam mnogo iskustva sa jacim motorima a i Kawasaki mi se jako svidja. Interesuje me samo koliki su troskovi servisiranja ovakvog motora i koliko tesko se dolazi do rezervnih delova. Hvala na savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Za 250-ku bas i nisam siguran da li kod nas moze da se nadje delova, ali u svakom slucaju nisu preskupi pa se moze naruciti iz inostranstva. A uopsteno, jeftinije odrzavanje ne postoji. Jedan cilindar, jedna briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR 400 ili Suzuki DR 350! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg razmisljanja resih da dignem kredit i kupim neki enduro (polovan naravno)' date=' do 1500 eura. Sta bi mi vi preporucili?[/quote']Sta mislis o Kawasaki tengai 650 ccm 1700 eura uvezen original farba i nove gume presao oko 35 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ozbiljno razmisljam o Yamahi TT350(prva opcija ili 600(opcija br.2)prvenstveno zbog manje tezine od XT,DR,600itd-treba kontrolisati motor po livadama,njivama,raznoraznim preprekama a cini mi se da je to tesko sa tezim motorima...kakav je to izbor u poredjenju sa DR350 i XR400,koji su mi takodje interesantni?Aj ako neko ima iskustva i zna nek kaze koju...hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis o Kawasaki tengai 650 ccm 1700 eura uvezen original farba i nove gume presao oko 35 000 km Hteo bih nesto slabije a i jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR 400 ili Suzuki DR 350! :wink: Kol'ko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan na "prodajem" imas hondu xl500r ako sam dobro video za 1500e. Pogledaj, to je kvalitetan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...