Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Menjam za neki motor do cene oldtajmera,moze havarisan,mozda i neki stranac ako je zanimljiv ...preko 600ccm..U auto je ubacen motor 2.9 v6,sedista namestena,ostale su instalacija da se namesti i tako neke gluposti i auto moze da se vozi.Imam jos dosta delova za isti i jos motor 1.6benzinac za isti model..IDE NA IME-znaci kupac je prvi vlasnik u srbiji..064/266-93-76 http://www.polovniautomobili.com/oglas819597/ford_capri_mk2/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Da imam nešto za te pare ja bih se menjao, baš mi se sviđa kupe. Možeš li samo da mi kažeš koliko troši...nisam imao prilike da pitam nikog pa evo tebe. Nadam se da će doći do zamene za Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Da imam nešto za te pare ja bih se menjao, baš mi se sviđa kupe. Možeš li samo da mi kažeš koliko troši...nisam imao prilike da pitam nikog pa evo tebe. Nadam se da će doći do zamene za Moze i nesto tu negde gore dole,ili kes moze i za havarisan auto ili neki neispravan sta znam sve kombinacije igraju ulogu .. ma ne trosi mnogo.10-15litara ;)to je isti motor kao sto se ugradjivao u forda skorpija 2.9V6.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan po novom zakonu sva vozila koja se prvi put registruju u srbiji posle 1. marta 2011 moraju da imaju ABS....ako ti lose krene prodaja bolje ga registruj pre 1. marta da mozes kasnije da ga prodas..... izvinjavam se za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan po novom zakonu sva vozila koja se prvi put registruju u srbiji posle 1. marta 2011 moraju da imaju ABS....ako ti lose krene prodaja bolje ga registruj pre 1. marta da mozes kasnije da ga prodas..... izvinjavam se za off [/quote Kolega oldtajmer je a i 72god tako da nema nista od toga..A i ko je rekao da mora da se tera na tehnicki? :) za 20e nigde i ne moga da se vozi,dobijes saobracajnu kuci Hvala na obavestenju..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a taj motor sto treba da se ubaci jel ajnspric ili sa carbom, inace taj 2,9 je skoro pa neunistiv, jel automatski menjac ili klasican,imam ja par motorica za trgovinu,nije da me neinteresuje, ali me interesuje jos detalja, dali ce mu u saobracajnoj kad se prvi put reg pisati oltajmer ili ne,inace mk2 je model od 74 do 77,a od 69 do 74 je kolko pamtim mk1,auto je prelep i za jos neku preradu idealan,siroka krila rubovi ono ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan lep auto nema sta za momke glavu dao ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan a taj motor sto treba da se ubaci jel ajnspric ili sa carbom, inace taj 2,9 je skoro pa neunistiv, jel automatski menjac ili klasican,imam ja par motorica za trgovinu,nije da me neinteresuje, ali me interesuje jos detalja, dali ce mu u saobracajnoj kad se prvi put reg pisati oltajmer ili ne,inace mk2 je model od 74 do 77,a od 69 do 74 je kolko pamtim mk1,auto je prelep i za jos neku preradu idealan,siroka krila rubovi ono ovo Ima EFI,a imam i 2 dvogrla karburatora koja sam spremio da ugradim..Klasican menjac...dogovoricemo se nesto valjda ...U saobracajnoj nece pisati oldtajmer dok to gazda ne odluci da uvede-dok je kod mene nece a ostali kako ko voli ima priliku ..Tako je prosao carinu(preko je milicija kucala nove brojeve)inace je to model od 74 pa na gore a u papirima se vodi 72god...Ehhh on je sam po sebi sirok a jos te prerade ako mislimo na iste uhhh bio bi prelep... Felne su oldschool(stari fazon) polu izbacene vidi se na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan lep auto nema sta za momke glavu dao ... hvala kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cestitke na ovako lepom primerku ......vidim da je kompletno uradjena i zastita unutra .....nego interesuje me posto odavno nisanim ovaj model .......dali imas kompletne stranice tojest enterijer za njega iznutra mislim na stranice rukohvate rucke stakala i.t.d. stakla ....takodje dali je motor uveden u saobracajnu ?posto je promenjen motor.........HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cestitke na ovako lepom primerku ......vidim da je kompletno uradjena i zastita unutra .....nego interesuje me posto odavno nisanim ovaj model .......dali imas kompletne stranice tojest enterijer za njega iznutra mislim na stranice rukohvate rucke stakala i.t.d. stakla ....takodje dali je motor uveden u saobracajnu ?posto je promenjen motor.........HVALA Bas ovaj model nisanis??? imam druze jos jednog rasturenog,znaci delova sto hvali-a ne sme da hvali,sve ce se dati uz auto i jos dosta tih gluposti cu dati od drugog.i ako nemam nesto nabavicemo ne brinite nista..e motor nije uveden vodi se na 2.0 v6 jbg jeftinija registracija ..sve informacije oko papirologije na tel.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ima li jos neka ponuda za zamenu?Hajde neko nesto konkretnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za skuter 250ccm ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za skuter 250ccm ??? Pa ja u principu ne volim skutere,ali hajde napisi koj,sta,kako,neka fotka..Mozda i moze neki.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za skuter 250ccm ??? Pa ja u principu ne volim skutere,ali hajde napisi koj,sta,kako,neka fotka..Mozda i moze neki.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47377-kymco-bw-250/page__p__812329__hl__%2Bkymco+%2Bbet+%2Bwin__fromsearch__1#entry812329 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...moze lock...:-((((((((( kupio kolega motorista u zameni za auto.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...