hammerlo 42 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hteo bih da pozdravim momke koji su radili na ovoj emisiji, verovatno sa mnogo volje i ambicije, ALI....(sledi iskrena i dobronamerna kritika i odnosi se samo na epizodu "Golija 1", jer sam samo nju odgledao, a u daljem tekstu obrazlazem zasto) 1. U samoj najavi emisije prica se da je emisija putopisna (sa jednom veoma vaznom karakteristikom za sve ljubitelje motocikla, a to je "Na dva tocka"). Emisija jeste putopisna ali, od ukupnog trajanja epizode (27min) motocikli se pojavljuju u kadru neverovatnih 2.93 min i to u prvih 8,5 min epizode. 2. U citavoj epizodi nemamo priliku da cujemo ni jednu jedinu rec od strane motociklista, ni kako se motori ponasaju u voznji, kakvi su putevi za voznju, sta je dobro a sta lose na odredjenim deonicama....bilo sta !!!? 3. Ni jednog jedinog kadra snimljenog iz voznje sa motocikla 4. Ni jedna rec uopste o motociklima koji su korisceni u emisiji, ni o vozacima....nista!? 5. Da stvar bude gora, u ono malo minuta koji su u montazi odvojeni za motocikle, mozemo videti neverovatnu scenu bajkera na novom motociklu u punoj opremi koji izbegava bare na putu tako sto vozi po trotoaru......pa bar su to mogli da iseku 6. Konacno stizemo na Goliju, puff, neko je mahnuo magicnim stapom i bajkeri su nestali.......do kraja epizode. 7. Ljudi sedaju u kvadove i dzipove i juris na vrh......ne razumem....mislio sam da je emisija o tome kako posetiti i obici Goliju na motociklu...znaci motocikli idu samo do kraja asfalta, a onda moras da iznajmis kvad ako hoces dalje, niko nista ne objasnjava, jel zabranjeno dalje ici motociklom, jel nemoguce dalje ici motociklom, jel moras da imas specijalan motocikl enduro, kross.....da je bilo ko sta rekao....niko nista ??? 8. ........itd. Cinjenica je da u nasoj zemlji nema ni priblizno dovoljno emisija posvecenih motociklizmu, tako da je i ovakva emisija dobro-dosla nekome, iskreno, kada sam video najavu bio sam odusevljen, medjutim vec posle 15 min, razocaran, krajni utisak koji se namece je da emisija nikad nije ni planirana za motocikliste, kao da se neko u zadnjem trenutku setio da konvoju mogu da se pridruze i dva motocikla i na taj nacin poveca gledanost. Jos jednom moram da naglasim da su kritike dobronamerne, ovo je subjektivno misljenje, naveo sam neke stvari koje bih voleo da ste uvrstili u emisiji jer smatram da bi bila jos bolja i zanimljivija. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Entuzijazam pokazan, u snimanju prve dve emisije je splasnuo u trecoj koja je po pokroviteljstvom sponzora dobila drugaciji epilog a iz razloga novca. Onaj koji placa ima pravo i da trazi sta hoce da se snimi. MI smo planirali da sve to sto si naveo uvrstimo u emisiju, ali na zalost TV nije imala sluha jer ponavljam sve se vrti oko novca. Zato je saradnja sa televizijom odlozena dok ne skupimo sredstva i odradimo BAS ONAKO KAKO SI NAVEO I kako ustvari treba. U sustini o ukusima ne vredi raspravljati, ali u svakom slucaju kritika je na mestu i HVALA na njoj.U sledecim snimanjima bicemo iskusniji a samim tim i posao koji radimo bice bolji. Verujte da je "nekim" ljudima bilo tesko objasniti sta to ima da se snima, kad su motori u pitanju, vozis, pa sta , nista posebno. Neverovatno je da tako prosta i lepa ideja, ne nailazi na razumevanje bas uvek i bas svuda. Volju nismo izgubili to je najbitnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...