SpaleKG 298 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je ova kaciga, MOMO Design - model Fighter, ukoliko neko ima a da zeli da je proda (sumnjam da sam bas te srece). Moja je crna pa mi treba za suprugu ista takva ili bela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nema ponuda... Za svaki slucaj evo tel 065/301-2900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xiriumm 2 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Trionu mislim da oni drze MOMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislio sam da jeftinije prodjem sa polovnom, saputnica ce to da nosi 5 puta za celu sezonu ali izgleda da cu morati da se pruzim malo vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...