medadetelinara 19 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav BIKERI! Molim Vas da mi iznesete iskustva, naravno ko poseduje kacigu HELD SHADOW 7860, dobio sam je za neki dug novu pa da vidim dali da je zadržavam ili prosledim dalje nije neka cena 60E, kakvi su utisci udobnost,buka pri većim brzinama mada na prvi pogled ozbiljno izgleda i unutrašnjost i obrazine ,ventilacija na sve strane ,brza kopča nazad izduvi.Još jedno pitanje dali je neko kupovao zatamljeni vizir za nju ja bih kupio ako valja kaciga i dali ima neko da prodaje samo da nije onaj skroz crni što ako te mrak uhvati napipavaš put. Unapred Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan nemam tu kacigu al moram dati komentar. Nerviraju me proizvodjaci koji prave sve zivo, ne moze al eto vidis da moze dakle held raditi jakne, torbe,cipele,skije,dukserice i na kraju kacige, Mozda kaciga nije losa al eto to je moje misljenje, izvinjavam se na of topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Gledah kod Lazarevica letos Held kacige. Ne izgledaju lose, meni se svidjaju oni modeli sa zatamnjenim vizirom unutra koji se spusta ali jbga, imam isti problem, voleo bih da cujem neki savet prvo od ljudi koji su probali kako radi, da li duva i pishti i koliko. Prodavacica rece da kao njihovi radnici u servisu voze R-ove sa njom i da se ne zale. E sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima al niko se nije javio ko ima istu da prenese iskustva o pomenutom modelu kacige marke HELD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...