Dzoni83 0 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mala pomoc. Vec sam cesljao teme o spanerima ali nisam nasao ovo sto mene interesuje. Od kada sam uzeo motor dok je hladan, a po nekad i kada se ugreje cuo se lanac bregaste (kada dodajem i pustam gas). Taj zvuk se pojacao posle manjeg pada pa je pocelo da se cuje kao zveckanje dok radi na leru. Skinem spaner, rastavim ga, malo rastegnem obe opruge, sve ocistim i vratim na mesto. Sada se nista ne cuje ali... U mesto da pogledam odmah u service manual ja to uradih sad i vidim da ima veze kako se vraca dihtung spanera tacnije mali kanal na dihtungu kod rupice za ulje treba da ide do spanera, a ja sam koliko se secam ga okrenuo ka motoru. Da li moram opet da se maltretiram i skidam sve ili...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno kao sto je po manualu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...