Jump to content

Moto Zajednica

Neki Predlozi Za Ulepsavanje Motora

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

Evo ovako ja cu okaciti par slika motora a vi mi napisite sta bih mogao da uradim da malo ulepsam motor... Ja sma planirao da uzmem carbon led migavce nazad da stavim,da kupim onu carbonsku 3D foliju da njome izlepim blatobran zadnji,plastike crne i tako jos neke sitnice ,ali hocu da cujem od Vas kako bi mogao jos da uradim i sta rolleyes.giffr2ltym9nyxre112nca.jpghccnppkjccn50veaib8k.jpgxx51cznnkjpa16ycqz7l.jpgjnuuibt2d7q69i01asip.jpg0zuog9qvr7lv3w156v5.jpgEvo ovako ja cu okaciti par slika motora a vi mi napisite sta bih mogao da uradim da malo ulepsam motor... Ja sma planirao da uzmem carbon led migavce nazad da stavim,da kupim onu carbonsku 3D foliju da njome izlepim blatobran zadnji,plastike crne i tako jos neke sitnice ,ali hocu da cujem od Vas kako bi mogao jos da uradim i sta . rolleyes.gifd9dx2mg9bzm7ufvwz4ni.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblao Trijes Minuta, 212 postova
  • Motocikl: Cowasaki KLE

Ništa ja tu ne bi dirao.

Kada ga budeš prodavao zbog prelaska na jači motor, pre ćeš ga prodati u originalnom stanju nego sa nekim folijama i farbanim plastikama.

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Uvek mozes da uradis tribale ;) ali kao sto cevek rece ja tu nista ne bi dirao i ovako je lep.

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

Uvek mozes da uradis tribale ;) ali kao sto cevek rece ja tu nista ne bi dirao i ovako je lep.

samo sipao gorivo i gas i mozda stavio plave osramove sijalice ne xenon nego obicne osram coollblu jeftinije dosta lepo sijaju

• U prolazu, 18 postova

radi samo sa karbonom da mozes kasnije da vratis u prvobitno stanje, imaj u vidu da je karbon taman samim tim smanjuje delove koje odradis znaci vece delove u karbon i nikako 2 dela 1 pored 2 drugog bolje je na primer donji deo bocnih stranica i rezervoar

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

sto se tice karbona ,sa tim bih odradio zadnji blatobran, i ono tamo ispod rezervoara sto je crne boje ,mozda i malo i sa strane one crne delove na masci i njih bi isto prelepo tim karbonskim ,,

• U prolazu, 14 postova

Uradio sam par stvarcica na motoru danas ,sutra cu staviti slike pa da mi kazete svoje misljenje . wink.gif Naravno cackao sam malo oko elektrike Stavio traku sa diodama i promenuo neke 2 sijalice .. rolleyes.gif

• U prolazu, 14 postova

E ovako ,danas sam udario jedan auto ispred mene sa 4,5 km/h(Hvala bogu nije mi nista) znaci ja kocio neka prasina bila dole blato ili sta je vec nisam siguran i polomim blatobran prednji,sve pokupim delove i sad sam ga izlepio ali mi jako ruzno izgleda sav je u crticama kako je popucala plastika ,zvao sam servis kazu nov 70e, to mi se ne isplati,nego da li neko zna gde mogu naci nekog ko radi dobre nalepnice,ili gde mogu kupiti 3d carbon foliju da ga prelepim u carbonsko da ne izgleda onako sa onim crticama.. undecided.gifundecided.gifhuh.gif Ili ako znate neko jos bolje resenje za ovu situaciju.wink.gif

• AntiFabrikanT , 65 postova
  • Motocikl: match not found

Znam i decka koji bi ti mogao odraditi nalepnice po zelji, a imas resenje da poliester-om zakrpis to sa unutrasnje strane (ali spojis sto vise), onda ismirglas, pregitujes, ofarbas i ko novo :)

• U prolazu, 14 postova

Blatobran sam spojio sa svim delovima znaci kompletan je ,samo je jako ruzno jer je pukao na 6 delova na sve razlicitim mestima,slikacu van danas pa baciti slike da vidite... Nego odakle je tej sto radi nalepnice ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja