Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih 3 dana svecica mi bude mokra od goriva verovatno i crna kao da je izgorela .. Moze li mi neko reci zasto to ? Uradio sam motoru klip,karike,stublinu i sada je na razradjivanju tj .(razradjujem ga) ..Izvadio sam neku cev iz spuha koja je bila kao zagusena .i sada od kada sam to izvadio svecica mi nesto stalno se kvari i stalno moram drugu (novu) da stavljam ? moze li mi neko reci oko cega je problem i sta da radim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Previše goriva...da ti nije saug stalno "uključen"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi staln oukljucen drzim ga dok palim motor malo da se zgreje jedno 5-10minuta...Da nije to mozda sto sam dao saug i proturiao mali gas do 3000 /obrtaja ? da nije mozda zbog toga da se desi ? ili da mi mozda probije svecica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 27, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno previše goriva. Čekaj držiš upaljen saug 5-10min? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne turiraj pod saugom, od toga hoće da crkne svećica. I dobro pogledaj kako ti radi saug, da li se sasvim zatvara i otvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne drzim upaljen saug 10 minuta nego mozda otprilike u tih 10 minuta ga malo dodam malo vratim kada ga dodam mnogo vece obrtaje na leru ima pa ga vratim,a kada palim motor 1x onda saug radi mozda 1,2 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resio problem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I koji je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto si rekao da ga ne turiram pod saugom.. Ali nisam znao sada znam i to se nece vise desavati.. i kada ga upalim koliko vremenski da drzim saug ja to drzim mozda 1-3 minuta.. ili kako treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što manje...dok se bar malo ne zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarrrr 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sada njega razradjujem ,uradjen malo motor,klip nov razbusena stublina,pa jel ima mozda nekako bas neki poseban nacin razradjivanja? Izvinjavam se sto skrecem sa teme ali da ne otvaram neku drugu zbog par pitanja postavicu u ovoj ? Ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...