soru 4 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan BRIGISTONE BT 16, preko neke firme bt16 mogu za 240e par (nove) da uzmem,nije mi toliko do cjene,nego me zanima necije iskustvo sa tom gumom,jer cuo sam price da guma ne valja boba u sto cisto sumnjam... hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze valjda je oznaka BT 016? ako su bt 016 onda ih po mom misljenju uzimaj! naravno pitanje je koji motor vozis i kako i na kakvom putu,tj. jesu li samo pravci ili ima i krivina. meni je zadnja ta bt 016 sa oznakom hipersport i guma je vrh. drzi kao blesava i na beloj liniji i po kisi,a na samom falcu pravi rese! odusevljen sam,presla je kod mene 4000km i jos uvek je kao zvaka,a stavio sam je polovnu.a tek nove...nema dalje! i jos nesto:po zvanicnim podatcima od 2004.god.Brigistone gume su najprodavanije u svetu,pa i to nesto govori.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brigistone Bt 003 kupljen.... Nadam se da ce ako ne bolji bar biti kao moj prosli set conti race tack.... Set bt 016 prosao pa sam ovu drugu varijantu odabrao,jeste skuplja, ali... Poz druze i za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...