dr_kolew 139 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ga sipati ali nemaš potrebe za tim. Ja vozim Total Racing full sintetik 950 din. U Čačku je Castrol TTS 1150 din i to nije skupo. i ja isto total racing, kod mene je 850. zadnji put u toj prodavnici nije imao racing nego sport, 800 dinara, i nisam uzeo, reko da nije neki falš, jel uzimo neko to? da ne kupujem racing koji je u drugoj 950 ja se iz tog razloga ne hvatam za navikane brendove jer kod nas ne postoji kontrola istih i lupaju dekleracije ko kako stigne...zato sam ja privržen ADDINOL-u jer je predstavnistvo kod nas direkto izdvojeno odeljenje iz nemacke...sto se moze videti po svemu kad se ode kod njih u firmi...znaci 100 miliona posto original...ja se vodim onom poznatom ČAK I DA NIJE IDENTICAN KVALITET MOTORX-U RAZLIKA JE MINIMALNA ALI JE 100% ORIGINAL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxxaa,,, ala se razbacujete brojkama.... :D ja saipam INA Dvotaktol 140din (250ml)(3-4%) :D imaš NISotec pola litra za te pare, i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Octobar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxxaa,,, ala se razbacujete brojkama.... :D ja saipam INA Dvotaktol 140din (250ml)(3-4%) :D imaš NISotec pola litra za te pare, i druge pa dobro ne sipam ni ja neko sranje... 1l. 560din predvidjeno je za motorne testere(one vrte od 7ooo do 12ooo i preko).. To vase mi skupo posto neverujem manjoj razmeri od 3%. i posto ja pravim mesavinu memam pumpu kao kod vas, sipas u rezeruar za ulje i nebrines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...