malverde 2 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan oglas za drugara. dajte ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan previse para za ne ofarbanog frija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Octobar 12, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja tjuniranog frija. Boja je unikatna bordo metalik sa krupnim kristalima ali ima 3 ogrebotine (inace maxmayer boja, farban u komori). Ima obe pirelli ml12 gume. Na motoru radjeno: poliranje blokova, skf france lezajevi radilice, radilica sa punim polutkama, nov iglicasti lezaj, nov klip, nove karike, poliran cilindar, ocisceni i blago turpijani prelivni i izduvni kanal, tecnigas trek rezona lakiran, sa utisanim topom, mikuni 16 karburator sa 60 glavnom diznom, oem remen, za sada 5.3 g rolnice, serijska opruga kvacila a malossi bele oprugice, nove sajle gasa od rucke do razdelnika i od razdelnika do karba, nova rucica gasa i kocnice. Ako sam nesto zaboravio dopisacu. Nalazi se u Bg. Interesantno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste interesantno. al verujem da je cena iznad one koje ja planiram da platim... posalji mi na pp cenu. slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan jeste interesantno. al verujem da je cena iznad one koje ja planiram da platim... posalji mi na pp cenu. slike. druze kupi ofarbanu biciklicu, vidim da ce to najvise da ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Octobar 13, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Poslat pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan za neofarbanog frija bi dao max do 200e. a ako je bas dobar 250e. to mu je i realna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ps ne kaze se biciklu, vec BICIKL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ps ne kaze se biciklu, vec BICIKL. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Octobar 13, 2010 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednog za 230 eura,potrebna ulaganja sajla gasa i sajla prednje kocnice...ostalo radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Octobar 13, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ne odgovori ti meni na pp, jel ti stigao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan stigao je brate. al 600e nemam da dam za frija. a ti ratko... postavi slike da vidim kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan sajla kvacila za free?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Octobar 14, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan stigao je brate. al 600e nemam da dam za frija. a ti ratko... postavi slike da vidim kakav je. Oke, srecno sa daljom potragom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kupujem i dalje... Imam ja jednog, 250e 064 281 4 371 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...