quasaar 1027 Napisano Septembar 10, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan * kozne bisage 15-20 litara.... imitacija koze,... ovo mi je najbitnije trenutno * vizir * sissy bar - mozda cu da pravim ali ako neko ima nesto * nosace bisaga - najverovatnije cu da pravim ali ako neko ima nesto Ako neko ima nesto povoljno neka javi... moze novo moze polovno, samo da nije skupo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.multispain.com/CATALOGOpdf/spaan_catalogo.pdf A za cene kontaktiraj mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ako si zainteresovan imam auspuh marving za viraga 535 , kad se namesti cuje se kao harlii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 12, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ako si zainteresovan imam auspuh marving za viraga 535 , kad se namesti cuje se kao harlii Hmmm... moze li neka slika? Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nemam sliku trenutno kad slikam postavicu , a i za cenu moram da vidim pa ti javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 2, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema bisage na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 2, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ma kupis mog celog i ne moras nista budziti.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...