Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc PLS !

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Ovako, imam Cagivu Mito, 125 - 7 Brzina Specijalna Edicija.. E sad, motor je servisiran redovno i sve, on ide kolko je graviran al problem je u tome, sto ne ubrzava kako ustvari treba, kad mu das gas treba da rastura, ja sam pitao ljude koji su imali iskustva sa tim motorom kazu, da moram da mu skinem blokadu, koja mu smanjuje KS, i ne omogucava mu, da dobije tu zisku.. Sad ja vas da pitam, znate li gde se nalazi blokada , ili ako nije blokada sta je  ? Hvala u napred ! :) Jer bih skinuo to, da motor ide kako bog zapoveda, a ne da ga gusi neka blokada ili neko sranje. Pls za pomoc, sto brze :) Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Stevan Husqvarna

Ja sam to radio na Husqvarni 125, msm da su slicni. Ako je to tajk sistem onda na dizni imas male zareze i neki kao prsten, pa ga samo pomeris na veci nivo... Aj vidi ako je to, ako nije reci mi kakvo je ubrozgavanje i koje je god, pa cu da pitam neke sto zezaju italijane... :)

• Andragog, 5035 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Koliko milimetra je precnik karburatora i koju glavnu diznu imas, ako je karb ispod 28mm  neces se navoziti onako zesce !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja