Pedrosa 1 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam Cagivu Mito, 125 - 7 Brzina Specijalna Edicija.. E sad, motor je servisiran redovno i sve, on ide kolko je graviran al problem je u tome, sto ne ubrzava kako ustvari treba, kad mu das gas treba da rastura, ja sam pitao ljude koji su imali iskustva sa tim motorom kazu, da moram da mu skinem blokadu, koja mu smanjuje KS, i ne omogucava mu, da dobije tu zisku.. Sad ja vas da pitam, znate li gde se nalazi blokada , ili ako nije blokada sta je ? Hvala u napred ! Jer bih skinuo to, da motor ide kako bog zapoveda, a ne da ga gusi neka blokada ili neko sranje. Pls za pomoc, sto brze Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 10, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to radio na Husqvarni 125, msm da su slicni. Ako je to tajk sistem onda na dizni imas male zareze i neki kao prsten, pa ga samo pomeris na veci nivo... Aj vidi ako je to, ako nije reci mi kakvo je ubrozgavanje i koje je god, pa cu da pitam neke sto zezaju italijane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan I proveri da li je sajla povezana sa rc ventilom... ako nije povezi je... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedrosa 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sajla je povezana, a za blokadu pogledacu nisam stigao, sad ali pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Septembar 11, 2010 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko milimetra je precnik karburatora i koju glavnu diznu imas, ako je karb ispod 28mm neces se navoziti onako zesce !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...