Boxi87 148 Napisano Avgust 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Preksinoc oko 5h ujutru vracam se kuci sa beer festa, i od usca do B. brda me zaustavise dvaput da duvam, oba puta ispod 0.3 Vozim lagano ka kuci u na skretanju u moju ulicu zablenem u lepu pekarku u pekari na uglu, koja se izvijala da slozi kifle na najvisu policu (velicanstven prizor ) skrecem u moju ulicu i samo na zebri ooopaa..Proklizao sam ali srecom nisam isao brzo pa nisam mnogo klizao,odrao koleno i clanak i ugrivao rame,imao sam teksas jaknu inace bi odrao komplet ruku i rame.Na skuteru puklo par nosaca prednje maske i retrovizor i to na metalnom zglobu a plastika i staklo ne osteceni...U trenutku kad sam se nasao na zemlji pomislio sam : U jbt, pa ova kaciga stvarno radi posao! Juce me otkidalo rame mislio sam da idem kod doktora ali mogao sam da pokrecem ruku u svim pravcima,doduse ja jacim bolom, tako da sam iskulirao docu...Danas mi je rame ok,jos malcice bolucka ali nista strasno..jedino sto mi koleno curi svaki put kad ga savijem...Kazu da svi padnu kad tad,pa eto i ja sam posle 20 000km, nadam se da ce se i na tome zavrsiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da ti nisu pisali kaznu ako si imao alkohola u krvi? Sad je kao 0.0? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da mu nisu pisali...? ;D ;D ;D I sledeci put nemoj da zevas u pekarsku nego svrati na burek, pa ponudi kiflu... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da mu nisu pisali...? ;D ;D ;D I sledeci put nemoj da zevas u pekarsku nego svrati na burek, pa ponudi kiflu... ;D ;D ;D ;D hahaha odlican savet :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da mu nisu pisali...? ;D ;D ;D I sledeci put nemoj da zevas u pekarsku nego svrati na burek, pa ponudi kiflu... ;D ;D ;D ;D hahaha odlican savet :) jbg, pekara mi pored kancelarije... A inace radi jedna mala fina pekarka... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prosao tuda u to vreme al me niko nije zaustvljao Samo su mi policajci mahali.. Verovatno me pomesali sa nekim ili misle da me poznaju pa se javljaju ;D Bas lepo od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo su mi policajci mahali.. zaboravio da navedeš brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan e sad idi u tu pekaru i pokazi pekarki sta si uradio zbog nje!!! ako budes bio fin,doci ce da te leci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ovo ne vredi bez foto dokumentacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10745 Napisano Avgust 21, 2010 Hronični Motociklopata, 7431 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ee tako to ide kroz celu istoriju, uvek su ljudi pravili gluposti kad vide par sisa i guzova Bitno da si preziveo, sad mozes (kao sto rece kolega gore) da odes u pekaru i srceparajucom pricom da navatas pekarku, eto bar imas dobar izgovor da je startujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno klizave te zebre i ja zamalo pre neki dan da ljubim patos zajebana stvar ljudi :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Nije ništa strašno, dobro si prošao srećom! Ostalo je samo nerazjašnjeno da li su ti pisali kaznu za ta dva puta po 0.3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Avgust 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pekarku vodim na burek prvom prilikom ;D Kada su me prvi put zaustavili kod brankovog mosta dali su mi da duvam u neki novi alkometar koji pokazuje samo crveno ako ima alkohola u dahu i zeleno ako nema...Naravno, posto sam popio par piva upalila se crvena lampica i onda sam isao do kola da duvam u onaj standardni alkometar i naduvao sam 0,12 i kao sve ok prijatno..... A drugi put su me zaustavili kod sajma i odmah su mi dali da duvam u obicni alkometar iako sam mi rekao da sam duvao pre 5 min,pokazalo 0,09 , pustise me i pozelese srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Taman za te pare što si uštedeo da namestiš motor...i izvedeš pekarku! ;D Očekujemo nastavak sa raspletom priče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Pekarku vodim na burek prvom prilikom ;D Kada su me prvi put zaustavili kod brankovog mosta dali su mi da duvam u neki novi alkometar koji pokazuje samo crveno ako ima alkohola u dahu i zeleno ako nema...Naravno, posto sam popio par piva upalila se crvena lampica i onda sam isao do kola da duvam u onaj standardni alkometar i naduvao sam 0,12 i kao sve ok prijatno..... A drugi put su me zaustavili kod sajma i odmah su mi dali da duvam u obicni alkometar iako sam mi rekao da sam duvao pre 5 min,pokazalo 0,09 , pustise me i pozelese srecan put i da joj das da ti ispravi kiflu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Avgust 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajo sve bude kako treba , kiflu ce dobiti za dezert Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...