Jump to content

Moto Zajednica

Otisao mi Amortizer , jooooj :(

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600 E

Pre neki dan sa presao preko ispupcenja na putu sa nas 2 na motoru i slomio mi se amortizer. E sad , Nasao sam polovan od GS 500E i sad me zanima da li se to isplati raditi,da li ce odgovarati mom motoru, ili da uzmem opet fabricki? Inace motor je Keeway exceed 200 i fabricki amortizer mu je jako los.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Jesil probao da potrazis na netu, po tipu amortizera, na kojim motorima ''ozbiljnijih'' proizvodjaca je isti tip amortizera?

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: BMW F650ST

Zovi Euro auto u Novom Sadu i pitaj ljude ili vidi da li imaju sajt, rade uvoz i svedske cini mi se ili tako nesto..mora da imaju....pa naruci ako nista drugo..Ili jos bolje idi pa lepo po katalogu

Ne znam kako bih to nasao, kad ne znam ni koji je ovaj moj tip. :)

Ili zovi uzvoznika pa pitaj za sifru, ili se malo pomuci, ja sam bas to radio pre par nedelja za moju matoru yamahu. Sednes za google pa krenes po kljucnim recima - keeway (koji ti je vec tip) rear shock absorber i googlas, za par sati ces da ga pronadjes. Onda nastavis da pretrazujes tu sifru da bi video na koje jos motore pasuje. Pa onda juris po oglasima. Posao od par dana ali upali. Ako sam ja nasao za 27 godina staru ragu, naci ces ti jos brze.

Ne znam kako bih to nasao, kad ne znam ni koji je ovaj moj tip. :)

Ili zovi uzvoznika pa pitaj za sifru, ili se malo pomuci, ja sam bas to radio pre par nedelja za moju matoru yamahu. Sednes za google pa krenes po kljucnim recima - keeway (koji ti je vec tip) rear shock absorber i googlas, za par sati ces da ga pronadjes. Onda nastavis da pretrazujes tu sifru da bi video na koje jos motore pasuje. Pa onda juris po oglasima. Posao od par dana ali upali. Ako sam ja nasao za 27 godina staru ragu, naci ces ti jos brze.

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: BMW F650ST

E  ako hoces polovno onda najbolje prvo vidi na cega to sve pase, pa onda zovi moto otpade itd itd oglasi kao sto ti je covek objasnio, da moze da se nadje ali..moras da radis na tome..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja