Daki 302 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ovom takmicenju ni ja nisam mogao odoleti pa sa kao svratio, a posle su me jedva oterali, salu na stranu bilo je ODLLLICNO. DAO BOG PA SE VIDIMO I DOGODINE P.S. POZDRAV SVIM LJUDIMA SA KOJIMA SAM SE UPZNAO I VELIKI POZDRAV STAROJ EKIPI DRUGARA A sto si hteo da "nasekiras" ziri da bi pobedio, to ne pomiljes... ;D ;D ;D Odlicno je bilo, divno vreme za provesti pored dima na vodi a ne cuti bas tu pesmu niti jednom Joska je bio pobednik i pre nego su ga ocenili, bar sto se mene tice, a verujte mi da sam probao ifantasticne gulase i ostalih majstora. Naizgled isti, a toliko razliciti. Ali nisam proba los gulas jos nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan krčka se još nije gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sasvim normalan dan za extra provod! onaj s........nja jager me nije poveo!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan družilo se, marendali na razne načine dok se glavno jelo krčkalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan gazdarica obilazi neko isprobava ukus gulasa neki su postali deca cveca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo boje koje su se nosile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan e gotovo je komisija ocenjuje a svi čekamo da počnemo da jedemo prijatno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan i još jednom prijatno i pobednici I.mjesto i neki primaju nagrade III mjesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan e onda počinje nočni program do ujutro mladi bend protiv starog benda iz Kisača karaoke ples to nema više nigde a oni što su otišli do Crvenke i Rume pokajali se i smrzli kažu bolje da su ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan neki nisu ni spavali neki se malo pružili ali sve je razbudio miris doručka iz talandare koji naš vredni domačin sa pomagačima spremao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan i tako doručak, nekima se još plesalo i razilazak pozdravljamo naše domačine i veliko im hvala na doživljaj koji se pamti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
topalko 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija,srbija Prijavi odgovor kao problematičan sve je lepo osim onog gremlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sve je lepo osim onog gremlina onih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
topalko 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija,srbija Prijavi odgovor kao problematičan znaci bilo ih je vise,pa naravno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 7, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da se napokon i ja javim Hvala vam svima na cestitkama,i onima naravno koji su bili tu da navijaju ;D Salu na stranu,cilj ucesca nije bilo takmicenje nego druzenje.E sada,kako je i peharcic osvojen,ne mogu reci da mi nije drago ;D Bilo je ludo,zurka do jutra Jos sam i u ponedeljak osecao posledice "nespavanja" ;D Vidimo se i dogodine! PS.slike jos nisam skinuo sa aparata,kada to uradim,i bice i neka dobra,okakcicu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Joška sličice daj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan branko kolega pomagaj gde cemo sutra nema nista cini mi se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, brate BLU, gledajuci ove slike kao da smo bili tamo, samo fali miris da bude potpun dozivljaj. Stvarno mi je jako zao , dragi domacini i naravno svi otali sto nisamo bili tamo ali to je vec druga prica. Poz Jano i Marija VUKOVI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan branko kolega pomagaj gde cemo sutra nema nista cini mi se pozdrav Janko evo ima ovde ali opet kiša http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60169.0 Auuuu, brate BLU, gledajuci ove slike kao da smo bili tamo, samo fali miris da bude potpun dozivljaj. Stvarno mi je jako zao , dragi domacini i naravno svi otali sto nisamo bili tamo ali to je vec druga prica. Poz Jano i Marija VUKOVI. čekamo vas dogodine da omirišete i probate redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika kao sto sam i obecao.Nema ih mnogo,nije se imalo vremena za vise Lokacija: Pripreme Opustajuca masaza Zakuvava se Vesela druzina Posle klope,-nirvana Proglasenje pobednika Zurka do zore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Joska. Bravo za trece mesto,nisam ni sumnjao da neces proci bez pehara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E kao slag na torti..evo tek dans pregledah ovo.. ;D Joska, jebga izvini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eeeee,joska ni kotlic ti ne daju da kuvas na miru!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su Djurine kućne čarolije:) Em što čovek mora da kuva em mu još traže i recept ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...