Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da me uputi gde da kupim ovu providnu plastiku sa slike ? Naravno, ako neko ima, mogu i od njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je ista kao na FZR ako jeste imam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je lepo, aj pa javni ako imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam od FZR 1000 na izgled je ista sad dali je iste velicine ne znam ali ja mislim da jeste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para i iz kog si grada, ja sam iz bg-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Sarajeva,polovinom avgusta najvjerovatnije cu dolaziti za bg pa ako mozes cekati do tad donjecu ti,para nista,poklanjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepoj ponudi, ali ja cu prodavati motrche uskoro ... u svakom slucaju, javi se pa te vodimo na pice ili neki rostilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednog jarana iz BG" Limeni sa foruma" koji stalno dolazi za Sarajevo kod cure,bio je juce ovde,ne znam dali je otisao za BG,idem sad da provjerim pa ako nebude otisao poslacu po njemu,ako bude otisao dolazice on opet za koji dan pa ako ne prodas mogu ti opet po njemu poslati,a pivu cemo popiti kad dodjem! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan E to zvuci odlicno...msilim ono za pivo Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam se cuo sa drugom i otisao je za BG :-\,tako da ti nisam mogao poslati,kad bude dolazio drugi put poslacu ti poruku na pp pa ako nebudes prodao motor poslacu ti po njemu,dolazice on opet za 10-ak dana! POZDRAV!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 27, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 2, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan BATANNN, ti se javni kada budes mogao za migavac ili kada budes dolazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,necu zaboraviti! POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...