Bogi 30 Napisano Jul 12, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan glasanje će biti otvoreno 15 dana, dosta ljudi je na odmorima pa da damo priliku svima. evo šta je stiglo: slika 1: slika 2: slika 3: slike u punoj veličini: http://www.filefactory.com/file/b2864bh/n/2_zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se licno ni jedna ,ali ako moram da glasam onda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Avgust 2, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan čestitke na pobedi srđane slika 1: carov slika 2: vladas slika 3: bogi ajmo nova runda, carov daje zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan xexe hvala hvala :D dajte vi neku sliku umesto mene, trenutno nemam nista pristojno pozz :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Avgust 3, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da bude fotka koju si ti uslikao, nađi nešto zanimljivo na netu. što se mene tiče ne mora da bude bajkerska tematika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis onda da ovog puta bude odredjena tema.... evo npr ova slika.. zna se sta se ocukuje ovde.. ajmo malo fotorealizma, bez otisaka photoshopa.. ja sam vec odradio, jos odavno, ajde sad malo vi ako necete, nadjem drugu, ili fotkam neku nabrzaka... pozz http://www.dodaj.rs/f/33/qS/IW9K1Oq/sdc10956.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...