UNUCE 19 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE KOJI SU BILI UCESNICI NA YU FIM RELIJU 90 U BGD da mi se jave i eventualno ako imaju neke fotografije da mi ustupe i da li ko zna kako se moze nabaviti snimak koji je AMSJ snimao na defileu koji je bio ulicama Beograda.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE KOJI SU BILI UCESNICI NA YU FIM RELIJU 90 U BGD da mi se jave i eventualno ako imaju neke fotografije da mi ustupe i da li ko zna kako se moze nabaviti snimak koji je AMSJ snimao na defileu koji je bio ulicama Beograda.Pozdrav svimaKoliko ja znam a bili smo tamo reli FIM se odrzavao u Vrnjackoj Banji.Motora je bilo ja mislim oko 20-30 hiljada.Mislim da Zuja iz Mladenovca ima u svojoj kolekciji te podatke ili moze da ih nadje.Defile je bio ulicama Vrnjacke Banje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE KOJI SU BILI UCESNICI NA YU FIM RELIJU 90 U BGD da mi se jave i eventualno ako imaju neke fotografije da mi ustupe i da li ko zna kako se moze nabaviti snimak koji je AMSJ snimao na defileu koji je bio ulicama Beograda.Pozdrav svimaKoliko ja znam a bili smo tamo reli FIM se odrzavao u Vrnjackoj Banji.Motora je bilo ja mislim oko 20-30 hiljada.Mislim da Zuja iz Mladenovca ima u svojoj kolekciji te podatke ili moze da ih nadje.Defile je bio ulicama Vrnjacke Banje. Ne mislim na VRNJACKU BANJU jer je tamo bio 81 g vec 90 u BGdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE KOJI SU BILI UCESNICI NA YU FIM RELIJU 90 U BGD da mi se jave i eventualno ako imaju neke fotografije da mi ustupe i da li ko zna kako se moze nabaviti snimak koji je AMSJ snimao na defileu koji je bio ulicama Beograda.Pozdrav svimaKoliko ja znam a bili smo tamo reli FIM se odrzavao u Vrnjackoj Banji.Motora je bilo ja mislim oko 20-30 hiljada.Mislim da Zuja iz Mladenovca ima u svojoj kolekciji te podatke ili moze da ih nadje.Defile je bio ulicama Vrnjacke Banje. Ne mislim na VRNJACKU BANJU jer je tamo bio 81 g vec 90 u BGdu U pravu si,FIM RELI Beograd 90,Vrnjaèka Banja 81,FIM Motkoncetracija Sarajevo 85,mislim da æe ti ekipa iz Bijeljine nešto od toga iskopati,ali brate Dejane....osvježavanje istorije je OK,samo daj da obnovimo i druženja...pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano April 8, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM SVE KOJI SU BILI UCESNICI NA YU FIM RELIJU 90 U BGD da mi se jave i eventualno ako imaju neke fotografije da mi ustupe i da li ko zna kako se moze nabaviti snimak koji je AMSJ snimao na defileu koji je bio ulicama Beograda.Pozdrav svimaKoliko ja znam a bili smo tamo reli FIM se odrzavao u Vrnjackoj Banji.Motora je bilo ja mislim oko 20-30 hiljada.Mislim da Zuja iz Mladenovca ima u svojoj kolekciji te podatke ili moze da ih nadje.Defile je bio ulicama Vrnjacke Banje. Ne mislim na VRNJACKU BANJU jer je tamo bio 81 g vec 90 u BGdu U pravu si' date='FIM RELI Beograd 90,Vrnjaèka Banja 81,FIM Motkoncetracija Sarajevo 85,mislim da æe ti ekipa iz Bijeljine nešto od toga iskopati,ali brate Dejane....osvježavanje istorije je OK,samo daj da obnovimo i druženja...pozdrav! [/quote'] U pravu si :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...