zverkokg 2 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je '02 godiste,presao 40000km,stavljena zadnja nova guma,zamenjeno ulje i nove zadnje plocice pre 500km!Ja sam vlasnik ali nije registrovan,inace motor je u super stanju bez nekih vecih ulaganja.Cena je 4000e pa ako ima neko zainteresovan neka se javi na 060 066 50 33 Ima i originalne auspuhe nosac tablice i tako to .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo da zurimo,lepo vreme tek dolazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan prelep hornet! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo izgleda jos bolje . . . .a kad se sedne na njega kraj sveta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje motor je registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan E takav se meni svidja, stvarno je lep.... srecno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,sad sam isao do Grcke sa njim i motoric je stvarno super .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...