Gianni2269 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QM 250 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nekog ko je imao sličan problem ili zna očemu se radi da mi pomogne?! Simtomi su sledeći: kada je motor zagrejan,ubacim u brzinu,a motor sam polako kreće iako je pritisnuto kvačilo.Kada počnem puštati kvačilo,odjednom trgne i krene kao da se tada skroz odlepi???Sipano je 10w-40 u mašinu i ima manji prednji lančanik od standardnog. Kad je hladan motor sve radi kako treba. Da li je u pitanju istrošenost lamela ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne odvaja ti kvacilo kako treba kad stisnes rucku prvo proveri sajlu da li je dobro podesena, dotegni je malo kod rucke pa vidi sta se desava tj, sraf ODVIJ da sajla bude zategnutija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Imao ja slucaj na 10-tki 2005 god. Otisle odstojne ploce izmedju lamela . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...