Sasa_Nis 279 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Pichler kompletan turisticki oklp originalan sa nosacima, zvucnicima, pogodan za cetvorocikindricne jaoanske motore ili bmw serije k.cena 150e fiksno.Otprilike trecina realne vrednosti.064 1286-963 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 18, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja kada. ;D Imam ja slidze kako izgleda na motoru, ako treba. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 18, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo te slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih te da postavis slike da bi se videlo kako izgleda na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima ovdje malo, samo je moj malo stariji model (treca strana na dnu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slici.Kolikosam video moj model oklopa je posle tvog(plastika je abs, nije liven, ima fabriucke pregrade, kasete. zvucnike) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...