crnamrlja 22 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pre par godina sam naisao na njen sajt na engleskom, procitao sve do detalja, pregledao kompkletan materijal.....i zainteresovao se sa sestrom sam imao ideju da prevedemo sve ono a nas jezik, poslali joj mail i nikad nismo dobili odgovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam u jednom dahu,nemam komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vredi procitati :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno i istinito. Eleni svaka cast na hrabrosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno ali nije istinito Niti je bila tamo na motoru niti je dosta slika njeno a i 90% stvari je izmislila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Novembar 16, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sajt sam procitao ceo pre jedno godinu dana, neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno ali nije istinito Niti je bila tamo na motoru niti je dosta slika njeno a i 90% stvari je izmislila Dali je moguce da dzukela toliko laze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odavno je otkriveno da se devojka previse mastovita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da dzukela toliko laze. ;D ;D Brate nisi normalan, smejem se vec 10 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam to odavno, i baš se oduševih... Koliko sam se samo smorio kad sam naleteo na informaciju da je sve to laž... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a sto laze? neznam,ja nisam primetio,mada moguce da je neke slike skinula sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Novembar 16, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno ali nije istinito Niti je bila tamo na motoru niti je dosta slika njeno a i 90% stvari je izmislila Dali je moguce da dzukela toliko laze. Aj cik joj to reci mejlom elena@elenafilatova.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vec postoji tema: Link teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan potpuno je nebitno kako je bila, busom ili motorom, totalno nevazno, vecina nas se nebi usudila ni busom otici, skidam joj kapu za inicijativu pa makar i da nikad nije bila tamo. potpuno je u pravu da opasnost od cernobila nije gotova, nista nije sanirano, sarkofag propada, vreme prolazi. pitanje je vremena kad ce ponovo povecati zracenje i napraviti jos vecu katastrofu. lagala ne lagala, Cernobil je i dalje tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan potpuno je nebitno kako je bila, busom ili motorom, totalno nevazno, vecina nas se nebi usudila ni busom otici, skidam joj kapu za inicijativu pa makar i da nikad nije bila tamo. potpuno je u pravu da opasnost od cernobila nije gotova, nista nije sanirano, sarkofag propada, vreme prolazi. pitanje je vremena kad ce ponovo povecati zracenje i napraviti jos vecu katastrofu. lagala ne lagala, Cernobil je i dalje tamo.... Cernobil je tamo gde jeste, ali to nije moto putopis.Nije lose za neku naucno dokumentarnu tematiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da dzukela toliko laze. ;D ;D Brate nisi normalan, smejem se vec 10 minuta Jebiga brate , jace je od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 17, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da dzukela toliko laze. ;D ;D Brate nisi normalan, smejem se vec 10 minuta Jebiga brate , jace je od mene ;D Kad bude rodila dete sa dve glave i sest nogu pitace se koji je k...trazila tamo ako je u opse bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ere obzirom da je Gajgerov brojac tamo obavezna oprema ako se krece u dekontaminiranoj zoni nema nikakve opasnosti od radijacije Sigurniji si nego u BG A dirrty ne bih je zvao tako zaista, mada je mogla na pocetku(ili na kraju) navesti da je to njena masta, tako bi pokupila vise simpatija i mozda prikupila donacija za ZX11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ere obzirom da je Gajgerov brojac tamo obavezna oprema ako se krece u dekontaminiranoj zoni nema nikakve opasnosti od radijacije Sigurniji si nego u BG A dirrty ne bih je zvao tako zaista, mada je mogla na pocetku(ili na kraju) navesti da je to njena masta, tako bi pokupila vise simpatija i mozda prikupila donacija za ZX11 Lazljiva dzukela. To je ko kad ovi debilcici u velikom bratu ispricaju svoju tuznu zivotnu pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...