Miroslav 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o pomenutoj marki,jel ima neko neka iskustva sa ovim kacigama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A je l' ovo neka sala? Dobre su kacige ali zavisi za kakvu voznju ti treba kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 25, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imam je drugu sezonu, flip up, šta da ti kažem, prija mi, više mi odgovara, nego adekvatna Nolan, što sam je nosio pre toga. Možda su premalo poznati kod nas (vas) pa narod još nije stekao poverenja. Prvi su u zaštitnim sredstvima, takodje su i u sportu visoko. Moja žena nosi njihovu jaknu iz cordure, nezamenljiva je, kaže. http://www.uvex-sports.de/uvex/sports/de/de/home.nsf/?Open&DirectURL=A0E969D0D82E3D3CC12569CF006248E1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno me intresuje boss 520 model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...