Mikka 431 Napisano Mart 25, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 15h na pravcu kod siva lezi crni KTM (neki DUKE) a okolo seta lik malo odran i izguljen, Duke_Bgd i ja stadosmo, pitam lika jesi ok, a on onako u blagom shoku vrti glavom i nervira se !!! malo dalje iza bajka, stoji neki auto, vozac ispred njega i gleda unezvereno u bajkera ! motor i kola su imali strane table ! Dali neko zna nesto o ovome ! Kako je bajker ? Uhhh ! Pocinje "zezanje" !!! Pazite ljudi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako na pravcu na pravcu nije mi jasno.Da nije opalio sa zadnjeg :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motor lezi uz ivicu a iza njega, auto 35-40 metara, dali ga je auto gurnuo ili motor obilazio a auto krenuo u prestrojavanje po ga zakacio ! ne znam, ostao je trag kliznja iza motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je pocelo... Poranili smo ove godine... :cry: :cry: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je pocelo...Poranili smo ove godine... :cry: :cry: :roll: Poranila je i sezona... sve mi se cini da ce statiscki ova godina biti gora od prethodne... mnogo vise motora ima nego ranije, mnogo vise pristupacnijih motora, mnogo vise neiskusnih vozaca sa jakim masinama tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Poranila je i sezona... sve mi se cini da ce statiscki ova godina biti gora od prethodne... mnogo vise motora ima nego ranije, mnogo vise pristupacnijih motora, mnogo vise neiskusnih vozaca sa jakim masinama tako da... Ljudi, ovo nista ne valja kako je krenulo. Mada mislim da se to najvise dogadja jer je relativno blaga zima, pa svi teraju motore, a asfalt je jako hladan jos uvek, pa to samo kliza. Meni je par puta proklizao prednji, a uopste nisam naglo zakocio. Vec sam video sebe kako brisem prasinu sa puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...