strasilo 3893 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ok ... to me zanimalo ... toliko je i kod nas, možda čak i jeftinije ... zahvaljujem .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam pricao sa dzolajom, rece mi da ce tamni viziri za CL-ST biti oko 1700 ili 2700 ne znam tacno ... ali ni blizu cifri od 50e Bratac nismo se dobro razumeli verovatno,sigurno ti nisam rekao tu cenu za CL-ST,za te pare jedino sto mozes da pazaris je vizir za CS-12 i to tamni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo reci koju hoćeš HJC, ima raznih od 100-390E (HQ-1).Novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Samo reci koju hoćeš HJC, ima raznih od 100-390E (HQ-1).Novo imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Treba da stignu posle uskršnjih praznika i kacige i viziri. Za HQ-1, FG-15, IS-16, CS-R1, CS-ST će taman vizir biti 3.840.00 din E to je vec informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nsu max, a jel' imaš vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Nsu max, a jel' imaš vizira? Može i viziri da se nabave (crni, iridium...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano April 18, 2009 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Nsu max, a jel' imaš vizira? Može i viziri da se nabave (crni, iridium...). NSU max imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam HJC CL-X 4 cross kacigu i prezadovoljan sam .... samo obratite paznju oko velicine kaciga... XL je pre bih rekao L itd... dakle manje su za broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pitam... vidim na netu da za HJC CL-ST ima osim tamnih i "blue iridium: i "silver mirror" pa me zanima oce li mozda biti u ponudi i nesto od ovoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nsu max, a jel' imaš vizira? Može i viziri da se nabave (crni, iridium...). NSU max imas PP Imas i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I ja eto uzeg AC-12 Diablo na rasprodaji za 149$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan I ja eto uzeg AC-12 Diablo na rasprodaji za 149$. Eh ta Amerika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...