Jump to content

Moto Zajednica

MONTAZA "L" TABLICE :(

Recommended Posts

• Drug član, 538 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit

"Mozda je glupo sto ovo pisem... ali bez tebe ne mogu da diseeeem" hehehe... kao sto prvi deo pesme kaze mozda je glupo pitanje ali interesuje me kako i gde se kaci L tablica. Imam YBR-a pa ako neko ima iskostva svaki savet bi mi dobro dosao. Hvala u napred:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Mislim da je najbolje da je okachish na moped (ne na drvo, zid i sl..) :D;) a kako?...pa. probaj sa nekim shrafovima  ;) pozz...

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: zx400r ninja

Mislim da je najbolje da je okachish na moped (ne na drvo, zid i sl..) :D;) a kako?...pa. probaj sa nekim shrafovima  ;) pozz...

a može i žicom

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

a možeš i plastičnim vezicama koje posle samo isečeš kada skidaš  ;)

ps. ako te buni ono što su oni napisali da ne oštetiš L tablicu, bušenje L tablice nije oštećenje a i uvek možeš da kažeš da je to već bilo  ;)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Može i u ranac. To mi reče čika u supu koji mi je i izdao tablicu.

;D ;D ;D

Htedoh da kazem, nosio sam je u rancu par lepih dana, onda do kraja u kolima, jer je bio sneg... :'(

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Ja sam L tablicu kacila onim crnim vezicama za naslon za suvozaca i tablicu za registraciju vezala izolir trakom  ;D naravno dok je nisam namontirala na nosac

• Zainteresovan, 504 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

"L" tablica koju sam ja dobio u SUP-u je bila izbušena na sve četiri strane...i to baš kulturno. S tim da sam je ja na jednom uglu razbušio još malo jer je šraf koji sam stavljao bio malo širi. Kad sam vratio tablicu nije me niko ništa pitao.

E sad...ja sam tablicu stavljao na Keeway Speed 125, što mu dodje kineski blizanac tvojoj Yamahi, tako da...imaš ispod tablice mačije oko na jednom šrafu, odšrafiš i ispod mačijeg oka ušrafiš i "L" tablu...mislim da mu to dodje neko najbezbolnije rešenje

• Zainteresovan, 504 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Nije pretrerani s*x, samo napiše izjavu kako su mu ukrali, i plati (mada drugar nije morao ni da plati, verovatno je čika policajac bio baš raspoložen). Elem, ako dobro ušrafi nema razloga da mu odpadne. A nema razloga da mu neko ukrade tablicu, i one imaju broj, pa će teško neko koristiti njegovu tablicu osim na blef...a na blef može i bez tablice... Ovako, ako ga zaustavi saobraćajac, napisaće mu kaznu...i šta je onda uradio...

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Nemoj da stavljas tablicu na motor jer se te tablice kradu, a ako ti ukradu bices *eben od strane SUPa :)

Poslusaj savete, turi ti tu tablicu u ranac, ili u jaknu (ako moze da stane), nemoj da zaboravis da uz tablicu nosis i potvrdu koju ti izdaju pri urucenju tablice i samo teraj, nema da brines ;)

i Srecno sa (samo) obukom! :D

• Drug član, 538 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit

Hvala narode !:) Posto imam garazu kapiram da je ok sto se tice kradje tablice. Mislim nece neki na ulici valjda da kida i odsrafljuje :) A u garazi je na sigurnom... jel.

• Ne silazi, 6314 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ja sam vezivao za zadnji levi rolbar, kod Jawe je dovoljno sirok, taman za L tablu. Sa plasticnim vezicama. Kad krecem u voznju zavezem, kad parkiram uvece, pokidam ih i tablicu kuci... Pakovanje 100kom malih=50 dinara

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja