supatje 104 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko je vest nova, ali, danas shetam po ulici i na mestu nekadashnjeg Pit Stop kafica u Mirijevu, vidim neshto buljavo me gleda iznutra Udjem, kad imam shta i da vidim. Triumph salon Raspametio sam se. Poprichao malo sa finim prodavcem i otisho kuci da mashtam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Obuci pampers pred spavanje za svaki slučaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan HAHA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 16, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku adresu http://triumphsrbija.com/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan pih ja taman teo da im ponudim da im radim sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...