petar ivic 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan delovi za karburatore keihin cvk 30/2,prelivaju kao blesavi,motor nema krajnju brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio taj model. Ali ne znam o mehanici... Koliko ti trosi i koja ti je krajnja brzina pa da uporedimo. Jel fabricki podaci lazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar ivic 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan pa sa ovako krs karburatorima potrosnja 5 litara, petom brzinom 130 i kad presaltas u sestu opada brzina .do 120 ide ko blesav i onda pocinje da gubi snagu.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trosio izmedju 4.5 i 6 litara a max brzina oko 135-140... To ti je to, samo malo da se prociste karbovi i dobices valjda na max brzini...A i nemoj da ga teras toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...