Electrokid 1 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sledeca stvar.Da li moze maska sa CBR600FS da se namontira na Hornet 2003-4 godiste ako neko zna nek mi saopsti tu informaciju da moze . Mnogo sam nestrpljiv da uzmem motor a i CBR I HORNET mi se mnogo svidjaju i OK su motori. Pitam iz razloga sto imam kombinaciju za HORNET-a,pa bi ga uradi u streetfighter fazonu. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam, a bez da bu bu budzish...! Shto reche jedan... Na'rani prasice i ne diraj dugmice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 3, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan a gle ovo : http://www.bikepics.com/members/juliensouza/05hornet/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pa SVE moze da se uradi! Samo zavisi sa koliko rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a gle ovo : EXTRA odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 4, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta svaka mu cast extra je odradjeno.Samo sto ja ne bih isao toliko u detalje i ne bih ceo oklop stavljao sem gornje maske koja ide na farive.Bas u stilu streetfighter-a.Da malo izgleda agresivno nista preterano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ja ne bih isao toliko u detalje i ne bih ceo oklop stavljao sem gornje maske koja ide na farove Pazi, verovatno da moze, ali moje misljenje je da to nece lepo da izgleda (il' 5 il' nijednu). Bolje je da nadjes neku lepu streetfighter masku, to ce biti mnogo lepse, ja bih bar tako uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da nadjes neku lepu streetfighter masku, to ce biti mnogo lepse, ja bih bar tako uradio. Ovo bi Ti bilo najbolje resenje ako si planirao da stavljas samo prednju masku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...