scorpija 2025 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari-braco! Moze li mi neko reci da li postoje i gde mogu da se kupe ili odrade plastike za MZ-a? Pozdrav od Slobe iz Panceva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan radio je brkka sa foruma mislim da su od neke aprilije, nash sa foruma ima te na svom mz-u pa pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Od juce sam se nakacio na sajt pa neznam na koji nacin da iskopam Brku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2925.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio od Brrke od honde nsr masku, presvlaku za rezervoar, rep, prednji blatobran... mislim da mozes da kupis masku koja ti se svidja pa da pravis nosace... www.var-plast.com evo brrkin sajt pa pogledaj ponudu evo kako izgleda maska od nsr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se problem reši pa da vidimo šta ćemo sa ovom temom. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da dodam da je to skup sport, ne isplati se ako mislis da ga prodajes kasnije... iz iskustva :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan probaj da najdes negdje plastike kao kod mog emze mislim da ti je to jeftinija solucija a masku si odaberes po volji ja sam je dobio s motoram al sam radio nove nosace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavo sam da sve to i nije tako jeftino,ali posle razmisljanja da li da uzmem nesto jace ili da zadrzim mz odlucio sam se za ovu drugu opciju. Ne raspolazem sa vecom kolicinom para tako da bi za tu lovu taj neki jaci motor bio krs u koji bi trebalo da se ulozi jos gomila para koje naravno nemam! Ipak hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Preimenovaću temu u ''Oklop i poluoklop za MZ-a'' pa neka ostane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mojih radova na tu temu,gornji deo oklopa je slovenacke proizvodnje,2mm debljina,pasuje na mz bez secenja rama,donji deo je od kawe gpz,lak pristup karburatoru,svecici itd,naleze na rezervar od mz 250,ovo sam radio pre nekih godinu dana,tako da boja ,koja i nije bas neka,a znaci mnogo sto se samog izgleda tice bice promenjena,u nesto drugo. Tu su i oklopi ..metalni,, takodje bez secenja rama,a sto se izgleda tice,prosudite sami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu slike nekih radova,samo da malo ova zimoca prodje,uh. Na ovoj slici je sa limenim oklopima,isto pasuje bez secenja,meni su licno ovi u neku ruku i lepsi,al aj sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A izduv ti je.... Pravi za cvaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan A izduv ti je.... Pravi za cvaju ;D Auspuh nije bitan ovde,radi on odlicno,zbog one donje komore,inace nebi bio tu,pokazujem slike coveku oklopa i nekih mogucnosti,izduv je nebitan skroz,vrlo zanimljivo,na slici coppera iz Gorazda,na prvoj strani,izduv niko nije komentarisao,a daleko je od ,,cvajinog izduva,, ; Evo slike maske za okrugli far,isto su je slovenci radili Zanima me ima li nek da je sam pravio oklope??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan To sasvim ok.izgleda ali sam se vise primio R varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj temu kako je Nash pravio motor. Nije sve u oklopima, ima tu, nađe se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Brazilll,brazill ;D ;D ;D,i naravno SCORPION :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan `Ajde, objasnite mi od cega su ovi oklopi. Svidjaju mi se onoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Zaista su dobri ali nemam predstavu od cega bi mogli biti. Nadam se da ce ti neko sa foruma pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Plastika ima kolko hoces, samo treba potraziti . Evo nesto : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan vauuuuu ja da ne pravim supermoto stavljo bi ralicu. a posto radim supermoto moram stavit stitnik masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ralica je pravljena namenski za MZ 250, ima onu rupu predvidjenu da kroz nju prolazi auspuh. Ne znam dal bi se uklopila na manjeg MZ-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para poluoklop, ralo, stitnik diska? Kako kacenje i koliko je cvrst poluoklop? Kako se farba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Opet pitam jel ima neko da je nesto sam radio,pravio kalupe itd,tipske oklope koliko znam prave madjari,i cena im nije mala,kao za MZ nesto prave...pojma nemam sta je to ???Najlaksa opcija je ,,transplantacija,, sa drugog motora na ,MZ,uz malo truda,ali i dosta para,al da ipak zadrzi MZ LOOK,kolko tolko i da nije budz zesci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...