Anka 43 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze to bez mene proci :-\ :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 31, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze to bez mene proci :-\ :-* E ako sve bude ok i dođem moram da pevrnem ceo skup da te nađem i vidim jesi li stvarna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ako već svi idu ja neću. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već svi idu ja neću. :-* Ne smes :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako već svi idu ja neću. :-* xexe ja sam spremio sobu za tebe od četvrtka :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već svi idu ja neću. :-* ma zna on zasto, al cuti.. p.s. Lozinka: Crnac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Da crniji i veći ne može da bude. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dve bicikle, nazvane od milošte "EXTREMke" sa malim prepravkama su završene i čekaju takmičare. Ko preveze 50-tak metara na njima i pobedi rivala u suprotnoj stazi dobija mobilni telefon nov, dar našeg sponzora i prijatelja kluba Zoke Biročip. Najiskrenije ja sam probao da vozim i nisam uspeo ni 5 metra da predjem, doduše nisam vičan bajsu ali..... čekaju se majstori, nagrada vredna pokušaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel imaju te 'EXTREMke' tockove sa gumama i volan ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel imaju te 'EXTREMke' tockove sa gumama i volan ?? Kada bude takmičenje bacam opkladu da će Makica sve da vas pokida ne te bicikle.... :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel imaju te 'EXTREMke' tockove sa gumama i volan ?? Kada bude takmičenje bacam opkladu da će Makica sve da vas pokida ne te bicikle.... :D ;D Za jednu igru neces izgubiti opkladu ako se budes kladio na mene a za ove druge cu se potruditi...ma ako se iznerviram ima da im savijem ram na masnicu pa da vidim ko ce koliko da predje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano April 11, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... da slučajno ne svira najbolji SD band Alogia ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje... da slučajno ne svira najbolji SD band Alogia ? ;D nažalost NE, ali mislim da će novi SD bend Embargo biti dostojna zamena Makice, ponesi štitnike za kolena i laktove i izvoli pokaži umeće na EXTREMki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ivto, vidim ja da ce hitna pomoc najvise intervenisati upravo kad budu igrice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Neki EXTRMisti se "izbrbljali" na zurci kod JOKERa u NS i otkrili koje su "tajne igre" pripremili. Sad bih ja to ovdje objelodanio, ali ... tajna je tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Neki EXTRMisti se "izbrbljali" na zurci kod JOKERa u NS i otkrili koje su "tajne igre" pripremili. Sad bih ja to ovdje objelodanio, ali ... tajna je tajna. Ja sam vec napravio prototip kuci i vezbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki EXTRMisti se "izbrbljali" na zurci kod JOKERa u NS i otkrili koje su "tajne igre" pripremili. Sad bih ja to ovdje objelodanio, ali ... tajna je tajna. Ja sam vec napravio prototip kuci i vezbam neka,neka.....samo vežbajte......izmenjaćemo mi to sve opet u zadnji čas...... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Neki EXTRMisti se "izbrbljali" na zurci kod JOKERa u NS i otkrili koje su "tajne igre" pripremili. Sad bih ja to ovdje objelodanio, ali ... tajna je tajna. to se ne važi, dezinformacije ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan 004......... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nacuo nesto pa mozda i dodjem sa drugarom da pravimo show Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na plakatu se motori po KISI ili se meni pricinjava....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na plakatu se motori po KISI ili se meni pricinjava....... jesu.....a poruka je "ništa nas neće iynenaditi" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da dodjem ali ako bude kise tesko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da dodjem ali ako bude kise tesko.... sve prognoze su da će biti lepo vreme..... ;D naveliko teku radovi oko pripreme lokacije........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...