Pablo 1948 Napisano Novembar 2, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle CBR1000RR Repsol-a, Honda je izbacila novu limited edition seriju replika. Ovog puta je to CBR 600 RR sa Movistar Telefonica bojom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 2, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo , mnogo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Novembar 3, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je samo boja u pitanju ili su uradili ozbiljniji set-up motora. To je Yamaha uradila sa R46 gde je navodno Rossi dirigovao set-up i motor mapping. Citao sam test i kazu da je razlika sa R6 DRASTICNA. Ako je ova Honda ista kao CBR600RR, onda nista narocito. Motor sam vozio letos skoro ceo dan. Sve je OK, osim snage koje skoro da nema ispod 10 000. Ima je ali nije to to. Moj motor (TT600) ima mnogo krace brzine i po gradu "cegerka" nema nikakvu prednost nad njim i ako je i laksa i jaca. Na stazi bi bila druga prica, ali koliko se vremena tamo provodi, ako se uopste provodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...