demro.st 435 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan zdravo narode evo i mene sa vama najpre da se predstavim ja sam Janko iz Kisaca kod Novog Sada poludeo sam u 51 za motorima pa sam kupio mz 251 iz89 gde god se pojavimo to je pravi sou ma kakve honde i jamahe ovo je to pravo malo dima nedajte da ogovaraju nase machine nikad nas nece ostaviti. kazite gde ime bisage da se kuoe ili ako neko hoce da proda nek mi se javi pozdrav janko demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze Zao mi je da nikako nisam stigao da dodjem do tebe,super sto si uspeo da se registrujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Stavi neku sliku da se divimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta dobre kozne bisage mozes kupiti, ili naruciti da ti se naprave kod Pera Poljaka iz Panceva, ul. Cara Dusana-ne znam broj. Ali njegovi telefoni su: 013-353-285 062-816 80 67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zavrsih moje JNA alu. kofere ;D,mozda dobijes neku ideju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30167.400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 6, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uf koliiki su ! Nemas problem ako se nekada budes selio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjeno Duka...Bravo svaka cast (mada bih ja ceo motor sa sve "manjerkama" u SMB-ekstra bi izgledao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bisage i koferi nisu ista stvar....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednostavno kupio kod kineza dve torbice naramenusice, spoji ih ispod sedista i gotovo. Ima mesta za kisno odelo, malo alata, rez. gumu unutarju, ulje , sajle, krpice itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 7, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imas bisage za biciklo u capriolu u bg... (imale su moj drugar kupio) pa moze da se napravi za motorce... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan svi ovi mz su predivni koje vidim na odgovorima al zasto niko ne poradi malo na prednjoj viljusci sad cu da ubacim sliku malo sam poniklovao sve sto je bilo moguce ppa Moliere za komentare thanks.[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti izgleda masina,daj jos slika ako imas. Gde si radio niklovanje,cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zavrsih moje JNA alu. kofere ;D,mozda dobijes neku ideju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30167.400 Duki,ovo super izgleda. Sta planiras sa onim gucijevim? Meni trebaju neki te velicine,ili oni sto si imao na mz-u. Moram da odem kod strica na otpad obojenih metala,ako bi nasao dovoljno alu lima dobrog,napravio bi ih sam. Inace je lim skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan svi ovi mz su predivni koje vidim na odgovorima al zasto niko ne poradi malo na prednjoj viljusci sad cu da ubacim sliku malo sam poniklovao sve sto je bilo moguce ppa Moliere za komentare thanks.[/img] Deder jos koju sliku...Mozes okaciti u "moj ljubimac" !! Malo poslikaj i detalje! Odlican MZ...bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan svi ovi mz su predivni koje vidim na odgovorima al zasto niko ne poradi malo na prednjoj viljusci sad cu da ubacim sliku malo sam poniklovao sve sto je bilo moguce ppa Moliere za komentare thanks.[/img] A sta da "poradi" na prednjoj viljusci? Na slicine vidim da si ista niklovao na MZ-u osim, after-market i pravljenih delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Floyd Originalne sam sacuvao,neka ih,imam u garazi neke limene kutije tri komada,poslikacu pa ako ti odgovara nosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,kad stignes Moram nesto da smislim pre sezone,inace tesko da cu posle da pravim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Floyde,mislim da su dimenzije 32 x 24 x 20 okvirno,merio sam davno pa po secanju.Imam ih tri komada.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Evo taman dosao sa vojnog otpada,isao po neko ulje i svratim malo.Kupio sam ista ovakva dva za nekih 350 din. Ako mi se ne bude svidjalo za motor posluzice za alat ili nesto,za te pare su super. Duki,hvala u svakom slucaju,uslikacu razanj kasnije kad stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Duki,koja je sirina tih sto su tebi na falkonu? Sad sam na mukama,nemam ceo motor da vidim kako bi ovo izgledalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan "Ce da izmerim pa ce ti kazem" sto bi rekao vudu popaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Flojde sirina mojih kofera je 21 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Duki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi namešteni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimmy borgir 1 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: leskovac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast extra mu stoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...