Mina 545 Napisano Februar 6, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se sa malog odmora u Nemachkoj, obishla Minhen, i josh par malih gradova... Naravno par prodavnica moto opreme i morala sam neshto i sebi da kupim Streetfighetr jaknu i kacigu Shoei xr 1000 sad sam spremna za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i kacigu Shoei xr 1000 sad sam spremna za sezonu Ako mi ovo nije najlepsa kaciga, onda je bar jedna od tri.... Excellent choice, vidi se da si od ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan JUPI SUPER! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mina masino,svaka cast jesi coek zena nema shta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Mina, sad imas ubedljivo najbolju kacigu u BG ( i sire). Svaka cast! Ne samo da je najsigurnija ...nego i najlepsa! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sink3 0 Napisano Februar 6, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Mina>ti si moj idol.Svaka ti chast za izbor opreme..Nego,nisi valjda zaboravila da kupish one tochkicje.Znash one... 'Kad cjesh da chastish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 6, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina>ti si moj idol.Svaka ti chast za izbor opreme..Nego' date='nisi valjda zaboravila da kupish one tochkicje.Znash one... 'Kad cjesh da chastish?[/quote'] Hahahaha nije bilo tochkitja...trazila sam, ali rekli mi da sam prerasla ja to Donela sam ti par podkapa... A videtjemo se vecheras/sutra...samo malo da se izorganizujem s vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a vidi Svabu sta je kupio....hihihihi.... Mislim covek ima 34 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo :kul: Konacno u mojoj rubrici dobra kaciga :bouncefire: :kul: AIM (Advanced Integrated matrix) skoljka, to je posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 6, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo :kul:Konacno u mojoj rubrici dobra kaciga :bouncefire: :kul: AIM (Advanced Integrated matrix) skoljka' date=' to je posao! [/quote'] Pa kad sam vetj od urednika Moto opreme dobila pozitivne kritike za ovu kacigu, morala je da se pazari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a vidi Svabu sta je kupio....hihihihi.... Mislim covek ima 34 godine... 35! A TI INACHE IMAS 17 pa kad oni seljaci u araiu nemaju ovako gotivne dizajne RX-7 je bila u igri...ali nije kome namenjeno vec kome sudjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da i narandzasti vizir Bravo Mina... sad osnivamo XR-1000 sektu pridruzio nam se i Mrshavko... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4450 dosta nas je tri za sektu jel da,jel da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A periku za kacigu? :wink: OOooodlièna je \:D/ :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a vidi Svabu sta je kupio....hihihihi.... Mislim covek ima 34 godine... Sto bi reko Djura vidi se da covek ima ukusa ( citaj para ),kaciga je do JAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bas ste neozbiljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i u kojim sam radnjama bila.... Louis [kod njih je kupljena i kaciga i jakna] Polo Gericke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...